JustSnowboard.nl Snowboardshop op basis van Magento Wij maken solide webapplicaties op basis van het CakePHP framework Wij beheren en onderhouden Magento E-commerce websites
E-commerce site op basis van Magento voor iPhone hoesjes
Home » Diensten » Magento oplossingen - Aquive Media

Magento oplossingen

magento-logo

Magento is een uitgebreid, professioneel ogende webwinkel. Het is een open-source ecommerce pakket dat volledige controle biedt over het design, inhoud en functionaliteit van een online winkel. Via het administratie paneel is de gehele webwinkel te beheren van marketing, zoekmachine optimalisatie tot produkt en verkoop beheer. Functies zoals tags, productvergelijkingen, reviews en de single-page checkout zullen het het aankoopproces van de bezoekers vergemakkelijken.

Meerdere winkels met 1 backend beheren

• Uitgebreid klant-, order- en productbeheer
• Zoekmachine vriendelijk
• Automatisch software bijwerken vanuit het adminpanel
• Installeren van diverse opties kan vai datzelfde adminpanel
• Beschikbaar in meerdere talen, waaronder het Nederlands
• iDeal module is reeds beschikbaar
• Diverse andere betaalmodules (o.a. Paypal en Creditcard)
• Mobiel toegankelijk

Geïnteresseerd in hetgeen wij u op Magento en/of eCommerce gebied kunnen bieden? We staan u graag te woord via telefoon of email.

Dymo labelwriter koppelen aan Magento

Dymo logoWilt u veel tijd besparen bij het afhandelen van uw orders? Dat kan door uw Dymo labelwriter aan uw Magento webshop te laten koppelen. U kunt dan rechtstreeks een label afdrukken vanuit de backend van Magento. Dus niet meer kopieren en plakken naar de Dymo software. Wij hebben hiervoor een Magento Dymo extension ontwikkeld.  Alle informatie vind u in onze Magento Extension Store.

Magento extension installatie

Out of the box zijn er al heel veel mogelijkheden, maar veel winkeliers hebben specifieke wensen. Gelukkig zijn er voor Magento heel veel uitbreidingen in de vorm van modules beschikbaar. Deze zijn makkelijk te installeren via Magento Connect. Maar vaak is dit voor productie servers niet geschikt. Dit komt omdat er bepaalde instellingen gewijzigd moeten m Magento connect te laten werken. Deze wijzigingen hebben een negatieve invloed op de veiligheid van de webserver. Wij kunnen modules installeren zonder gebruik te maken van Magento Connect.

Mocht u advies willen over welke modules wellicht handig zijn voor uw webwinkel? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. We hebben een lijst van must have extensies die in elke Magento winkel zouden moeten zitten. Daarnaast hebben we veel ervaring met specifieke winkels. We kunnen u daarom een op maat gemaakt advies geven.

Magento extension ontwikkeling

Wilt u bepaalde functionaliteit waar nog geen andere module in voorziet? Dan kunnen we dit als maatwerk voor u ontwikkelen. Bij kleine functionaliteiten kan dit als uitbreiding op de code van Magento. Gaat het om grotere functies, dan kunnen we een complete module ontwikkelen.

technieken: Magento