JustSnowboard.nl Snowboardshop op basis van Magento Wij maken solide webapplicaties op basis van het CakePHP framework Wij beheren en onderhouden Magento E-commerce websites
E-commerce site op basis van Magento voor iPhone hoesjes
Home » Diensten » Wordpress oplossingen - Aquive Media

WordPress oplossingen

wordpress-logo

Tegenwoordig is WordPress een volwassen CMS platform. Het is voor mensen zonder technische kennis erg makkelijk te gebruiken. Dat is waarschijnlijk de kracht geweest die WordPress vandaag de dag zo groot heeft weten te maken.

Door slim gebruik te maken van templates en plugins is er al heel veel te bereiken. Het systeem is daarnaast prima aan te passen voor maatwerk oplossingen. Dit alles zorgt ervoor dat veel websites gebouwd worden op basis van dit systeem. Onze eigen website is hier een mooi voorbeeld van. Wilt u meer achtergrond informatie lees dan de blog post over hoe deze wordpress site tot stand is gekomen.

Plugin ontwikkeling

Voor WordPress zijn heel veel plugins te verkrijgen voor allerlei functionaliteiten. Wilt u bepaalde functionaliteit waar nog geen plugin voor beshikbaar is? Dan kunnen wij u hierover adviseren en eventueel als maatwerk voor u ontwikkelen.

Complete website

Wilt u een complete (bedrijfs)website dan is WordPress een zeer geschikte keuze. Doordat het erg flexibel is qua opbouw is er erg veel mogelijk. Een website met een op maat gemaakte template of kant en klare templates behoren tot de mogelijkheden. Daarnaast kunnen we volgens uw wensen functionaliteiten toevoegen die voor uw bedrijfsvoering onmisbaar zijn. Neem voor de mogelijkheden contact met ons op.