JustSnowboard.nl Snowboardshop op basis van Magento Wij maken solide webapplicaties op basis van het CakePHP framework Wij beheren en onderhouden Magento E-commerce websites
E-commerce site op basis van Magento voor iPhone hoesjes
Home » Business partners - Aquive Media

Business partners

Voor onze projecten werken we graag samen met een aantal business partners. Hieronder een aantal die we graag even benoemen.

Multisafepay

MultiSafepay Smart Payment Services-1

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor de consument. Met de e-commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. De unieke iOs en Android apps bieden de vrijheid om betalingen overal en altijd te managen en monitoren. Dit doen zij met onze geavanceerde technologie en mobiele oplossingen gericht op innovatie en het verhogen van de omzet. Met een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken ze het voor de e-commerce branche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

Byte

Byte-logo-710x363

Byte is gespecialiseerd in Magento hosting en webhosting op clustertechnologie. Het Magento Hypernode platform is meerdere opzichten ideaal voor het hosten van een Magento shop. Dit geldt zowel vanuit perspectief van de merchant als de ontwikkelaars. Voor beide partijen zijn een hoop processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Dit scheelt simpelweg een hoop tijd zodat er meer tijd is voor de belangrijkere zaken.