Eigen nieuwe website op basis van WordPress

Eigen nieuwe website op basis van WordPress

Afgelopen tijd hebben we gewerkt aan een nieuwe website. De vorige website voldeed niet meer aan de eisen en was niet meer van deze tijd. Er waren te weinig mogelijkheden om genoeg informatie op een aantrekkelijke manier te presenteren. Dit is dan ook de voornaamste reden geweest om te werken aan een nieuwe website. Vandaag is het dan eindelijk zover en is de website online gegaan.

Voor de nieuwe website is een compleet nieuw design gemaakt precies volgens onze wensen en eisen. Het ontwerp is omgezet naar een wordpress template omdat de nieuwe website is gemaakt op basis van WordPress. Dit open source pakket heeft zich de laatste tijd sterk ontwikkeld vanuit de richting van een blog platform naar een volwassen CMS platform. We hebben de nieuwste functies benut van WordPress die vanaf versie 3.0 aanwezig zijn. Hierdoor kunnen we onze diensten en projecten vanuit de backend beheren. Dit gebeurd net zoals posts, alleen dan via een andere menu optie. Verder zijn de diensten en projecten aan elkaar gelinked door de gebruikte technieken die als tags kunnen worden toegevoegd.

Het doel van de nieuwe website is beter te communiceren waar we als bedrijf mee bezig zijn. In de eerste plaats door te aan te geven van wat we te bedien hebben en in het verleden hebben gedaan. Daarnaast is het de bedoeling dat dit aangevuld wordt door blogpost. Deze blogpost zullen voornamelijk gaan over onderwerpen waarmee we op dat moment bezig zijn. Hierdoor hopen we meer inzicht te geven over onze dagelijkse werkzaamheden.

WordPress site als ondersteuning voor je Magento shop? Mail ons nu!