Aquive Media magento bureau Groningen peizerweg 97

Aquive Media is verhuisd!

Aquive Media is verhuisd!

In deze blog lees je over onze reis naar het nieuwe hoofdkwartier aan de Peizerweg 97 te Groningen. Veel lees plezier!

Op zoek naar een nieuw hoofdkwartier

Halverwege 2018 zijn wij verhuisd naar ons huidige adres: Peizerweg 97 te Groningen. Dit pand was origineel een machinefabriek en is begin dit jaar gerenoveerd tot verzamelgebouw als fysiek kantoor voor enkele webshops, innovatieve startups en bureaus.

Voordat wij in dit prachtige pand terecht kwamen, waren wij gevestigd aan de Stavangerweg te Groningen. Dit pand werd te klein door onze exponentiële groei, dus gingen wij op zoek naar nieuw hoofdkwartier!

Toen wij hoorden dat er aan de Peizerweg 97 een kantoor beschikbaar was, zijn wij meteen gaan kijken of dit geschikt was voor ons. De bereikbaarheid van het pand was erg goed en het was gemakkelijk te vinden. Gelukkig is de Peizerweg vlak bij het centraal station en centrum van Groningen. Het gebouw staat als een black-box tussen alle bedrijven in.

 

Aquive media - verhuisd

Bij aankomst met de auto werd gelijk al duidelijk dat er meer dan genoeg parkeerplek zou zijn. Vervolgens liepen we naar binnen, waar we gelijk al een voetbaltafel zagen staan. Onze handen begonnen al te jeuken. 

We liepen naar boven en zagen ons nieuwe hoofdkwartier. De ruimte voldeed boven onze verwachtingen. Check!

Aquive Media - Magento bureau Groningen - Verhuist

Hou het groen en gezellig

Omdat het kantoor een grote ruimte is hebben wij ervoor gekozen om eilandjes te maken, zo heeft iedereen iemand om mee te overleggen, en kan je gemakkelijk naar een collega toe lopen om iets te vragen.

Natuurlijk moest er ook groen zijn in het kantoor! Sterker nog als je het sommige mensen vraagt, zal je nooit genoeg groen in huis hebben. Dat vertellen onze buren van Tuinland tenminste. Die hebben een enorme tuin, en genoeg keuze voor ons om uit te kiezen! Zo hebben we ervoor gekozen om mooie planten in het kantoor te zetten. Dit fleurt de boel op en het kantoor wordt er een stuk gezelliger van.

“Natuurlijk moest er ook groen zijn in het kantoor! Sterker nog als je het sommige mensen vraagt, zal je nooit genoeg groen in huis hebben.”

Move it, move it!

Tijd om te verhuizen! Begin mei konden wij verhuizen naar de Peizerweg, top! Iedereen krijgt een verhuisdoos voor de bureauspullen en zet het in een auto.

Zoals je zelf wel merkt, weet je totdat je gaat verhuizen eigenlijk niet hoeveel spullen je hebt. Wij als development bureau hoeven dus alleen maar een paar computers te verplaatsen en thats it! Toch?

Fout! Achter in het kantoor stonden kasten, waarvan we het bestaan niet meer wisten, met daarin spullen waarvan we dachten dat het er niet meer was. Oeps!

Toch hebben we alles in 1 keer aan de Peizerweg gekregen, met wat geluk en veel inzet van alle werknemers! Toen alle spullen aan de Peizerweg waren hebben we de bureaus in elkaar gezet, de pc’s aangesloten en we konden weer aan het werk. Toch wel een groot voordeel van een ontwikkelbedrijf, eigenlijk heb je niet zoveel spullen nodig als je denkt.

Aquive media magento webshop blog. 1

Heb je wat in je koffie?

We zijn erg natuurlijk erg blij met ons nieuwe hoofdkwartier aan de Peizerweg. Het is lekker dichtbij het centrum van Groningen en we zijn altijd geopend om gratis advies te geven over jouw Magento webshop en voor een lekkere verse kop koffie!

Kom eens langs voor verse koffie & gratis advies.

Ben je benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen wat betreft Magento? Neem contact met ons op zodat we je vrijblijvend kunnen adviseren of kom langs in ons nieuwe kantoor!

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?