FAQ - Hoe kunnen wij jou helpen?

De meest gestelde vragen en antwoorden vindt je hier.
Meest voorkomende vragen en antwoorden

Aquive Media bedenkt, ontwikkeld, ondersteund en optimaliseert Magento webshops. Dit doen we met liefde voor al onze klanten. Onze werkwijze geeft jou de mogelijkheid om een webshop exact naar jou wensen in te delen. Daarnaast zal onze expertise jou ondersteunen met strategische beslissingen betreft ecommerce.

Aquive Media bestaat om bedrijven te helpen groeien met hun business of te ondersteunen voor optimaal gebruik. 

Voorbeelden van potentiële klanten:

  • Je bent opzoek naar technische oplossingen voor praktische problemen in Magento webshops;
  • Je bent opzoek naar het uitbreiden naar een grotere webshop
  • Je hebt behoefte aan een professionaliseringsslag die je huidige partner niet kan leveren
  • Je bent niveau van je huidige partner ontgroeid en hebt behoefte aan partij die je goed kan adviseren
  • Jouw huidige partner heeft te weinig tijd voor je of de ontwikkelingen gaan volgens jou te langzaam
  • Je hebt meer behoefte aan betere, duidelijkere en snellere communicatie
  • Je bent simpelweg niet tevreden over je huidige partner

Door onze jarenlange ervaring met het werken met Magento hebben we veel expertise opgebouwd wat betreft de succesfactoren van een snelle Magento website.

Naast een ervaren team van specialisten denken wij mee met jouw organisatie hoe we optimale resultaten kunnen behalen. Daarbij functioneren wij als een kritisch sparringpartner en ondersteunen en adviseren jouw bedrijf pro-actief.

Wij begrijpen dat het spannend kan zijn om een technische partij te kiezen voor jouw onderneming. Daarom geven we jou graag de kans om kennis met ons te maken. Dit kan je doen op de volgende manieren:

First project free
Op een laagdrempelige en kosteloze manier kennis maken met een nieuwe partner. Bekijk het hier.

Gratis quickscan
Ontvang een gratis quickscan van jou webshop, waarin wij jou webshop beoordelen op 29 criteria. Bekijk het hier.

Voor elk project is de werkwijze verschillend. Wat wij belangrijk vinden is dat wij aan alle wensen van de klant voldoen. Als voorbeeld wordt hier onder beschreven hoe we het ontwikkelen van een webshop aanpakken: 

Een klant vindt ons via Google en besluit om een afspraak te maken met Aquive Media als webshop ontwikkelaar. De klant komt  vervolgens bij ons met wensen voor zijn ideale Magento webshop. Nadat wij samen bespreken wat deze wensen zijn en hoe we deze het beste kunnen verwezenlijken, gaan wij in korte sprints alle onderdelen aanpakken. Hierbij denken wij pro-actief na over eventuele toevoegingen, waar de klant nog niet aan heeft gedacht.

Tijdens deze sprints blijf je op de hoogte van het proces en is er ruimte om te sparren over andere functionaliteiten of optimalisaties die wij pro-actief aanbieden.

De webshop wordt eerst volledig in een lokale omgeving getest. We bespreken uiteraard of de webshop aan alle wensen voldoet. Vervolgens gaat de webshop live en kan je champagne fles open!