Magento 2 migratie service: Meer voordeel en ondersteuning

Een Magen 1 naar Magento 2 migratie zorgt voor veel bijkomende voordelen, maar heeft ook gevolgen voor de voorganger. De ondersteuning voor Magento 1 zal namelijk stoppen in de toekomst. Wij helpen je graag met de perfecte migratie!

Waarom een Magento 2 migratie?

Magento 2 is volledig vernieuwd, waardoor je Magento 1 niet simpel kan updaten. In plaats daarvan moeten alle functionaliteit stap voor stap overgezet worden naar het nieuwe platform. Dit geldt voor onder andere: thema’s, modules, maatwerk en natuurlijk ook alle product- en klantdata.

Natuurlijk zij er ook gedeeltes die wel overgenomen kunnen worden. Echter ligt hierin ook de kans om nieuwe functionaliteiten toe te voegen of een nieuw ontwerp! Waarom kies je voor ons voor jou Magento 2 migratie?

  • 8 jaar ervaring Magento E commerce platform
  • Ontwikkelen van professionele Magento 1 & 2 webshops
  • Technische maatwerk oplossingen
Magento 2 migratie service - aquive media

Wat zijn de voordelen van Magento 1 naar Magento 2 migratie?

Door een Magento 2 migratie je webshop te upgraden, zal het zorgen voor de volgende voordelen:

  • Vernieuwd en gebruiksvriendelijk dashboard
  • Verhoogde snelheid
  • Veiliger en goedkoper om te onderhouden
  • Verbeterde winkelervaring van de klant
  • Uitgebreide marketingmogelijkheden
  • Goede uitbreidingsmogelijkheden

“Benieuwd naar Must have modules na de Magento 2 migratie om je webshop te verbeteren? Bekijk dan nu ons uitgebreide blog hier: “Magento must have modules”

Een klant van ons met een Magento 2 webshop

Deze snelheidsscore is genomen van Google’s Pagespeed tool. De score is gemeten van een ons klant van ons: Demondzorgzaak.nl, met een snelheid van 100/100. Magento 2 ondersteund optimaal bij het behalen van lage laadtijden.

Magento 2 migratie aquive media

Wil je een Magento 2 migratie realiseren?

Om helemaal up to date te zijn met het Magento platform is het verstandig om naar een hele nieuwe versie te upgraden, dit is vaak een tijdrovend proces maar wij kunnen dit zorgeloos en efficiënt voor jou oplossen.

Magento 2 migratie service - aquive media
magento 2 migratie - Aquive media 1

Behoud

Welke functionaliteiten wil je behouden? Welke data moet worden overgezet? Welke onderdelen zijn overbodig?

magento 2 migratie - Aquive media 2

Nieuwe features

Na de Magento 2 migratie wordt alles opnieuw opgebouwd. Wil je een ander template of extra functionaliteiten? Dan kan je hier voor kiezen.

magento 2 migratie - Aquive media 3

Ontwikkeling/testen

Als het plan duidelijk is gaan we de nieuwe webshop ontwikkelen met onze Agile werkwijze. Vervolgens wordt alles uitvoerig getest op onze test omgevingen.

magento 2 migratie - Aquive media 4

Live

Nadat alles uitvoerig is getest, wordt de nieuwe webshop live gezet. Geniet na de Magento 2 migratie van meer functies, beter ontwerp en een snellere webshop!