Partners 2017-10-11T23:20:10+00:00

Onze business partners

Voor onze klanten maken we veel gebruik van diensten van externe partijen. Met partijen waar we regelmatig mee samenwerken zijn we partner geworden. Dit heeft als voordeel dat we precies weten wat voor diensten ze hebben en hoe we deze zo goed mogelijk kunnen inzetten bij onze projecten. Daarnaast blijven we goed op de hoogte van nieuwe diensten en technische mogelijkheden. We beperken ons vaak niet tot één partij voor een specifieke dienst, dit zorgt ervoor dat we bij elk project de meest geschikte diensten kunnen aanbieden. Elk project heeft natuurlijk specifieke wensen en eisen. Samen met onze partners zorgen we voor de juiste samenwerkingen voor het beste eindresultaat voor ieder project.

Byte

Byte is gespecialiseerd in Magento hosting en webhosting op clustertechnologie. Het Magento Hypernode platform is meerdere opzichten ideaal voor het hosten van een Magento shop. Dit geldt zowel vanuit perspectief van de merchant als de ontwikkelaars. Voor beide partijen zijn een hoop processen geautomatiseerd en geoptimaliseerd. Dit scheelt simpelweg een hoop tijd zodat er meer tijd is voor de belangrijkere zaken.

  • Diensten: gespecialiseerde hosting voor onder andere Magento

Multisafepay

MultiSafepay maakt het betalen voor zowel online als mobiel makkelijk voor de consument. Met de e-commerce betaaloplossingen en conversieverhogende tools is het eenvoudig om online betalingen te accepteren, beheren en te stimuleren. De unieke iOs en Android apps bieden de vrijheid om betalingen overal en altijd te managen en monitoren. Dit doen zij met onze geavanceerde technologie en mobiele oplossingen gericht op innovatie en het verhogen van de omzet. Met een compleet aanbod van betaalmethoden voor binnen- en buitenland, een eenvoudige integratie en internationale expertise maken ze het voor de e-commerce branche makkelijk om direct online te verkopen in alle landen.

  • Diensten: veel verschillende betaalmogelijkheden voor webshops. Onder andere iDeal, creditcards, Paypal en veel meer.

Google

Afgezien dan Google voor velen alleen bekend is van de zoekmachine, levert het nog vele andere diensten. Google brengt ons op de hoogte van nieuwe producten en ontwikkelingen die ons kunnen helpen een website te optimaliseren. Daarnaast heeft Google met Google Adwords en Google Analytics tools die elke succesvolle webshop gebruikt.

  • Diensten: nieuwe producten/ontwikkelingen voor websites, Google Adwords en Analytics

Billink

Billink is een relatief klein bedrijf dat de betaaloplossingen aanbiedt in zowel Nederland als Vlaanderen. Ideaal voor kleinere webshops. Billink is een bedrijf dat innovatieve achteraf betaaloplossingen biedt voor online retailers. De methodieken en gedachtegangen die Billink inzet wordt gekenmerkt als innovatief, meedenkend en verfrissend. Billink biedt een totaaloplossing als het gaat om achteraf betalen. Administratief op orde en geen risico op wanbetaling, Billink verzorgd het volledige project. Meer service, gemak en conversie, dat is het uitgangspunt.

  • Diensten: totaaloplossing achteraf betalen: geen administratieve zaken meer en geen risico op wanbetaling.

Pay.nl

Pay.nl is een payment provider en verwerkt dagelijks tienduizenden online betalingen. Voor webshops zijn er verschillende manieren om de betaling via Pay.nl te verwerken. Zo werkt Pay.nl met geintegreerde betaalmethoden via Plug-ins, hosted solutions, eigen implementatie (via SDK of API) en betaallinks.  Pay.nl biedt de betaalmethode MyBank, de internationale versie van iDEAL.

  • Diensten: Payment provider voor achteraf betalingen

Klarna

Klarna werd in 2005 in Stockholm opgericht met het idee om betalen te vereenvoudigen. Dit doen ze door consumenten aankopen eerst te laten ontvangen voor consumenten deze afrekenen. Tegelijkertijd neemt Klarna de potentiële krediet- en frauderisico’s van de webwinkelier over. Op dit moment is Klarna één van de snelst groeiende bedrijven in Europa. Internationaal een grote speler op het gebied van achteraf betaalmethodes. Klarna is ideaal voor de grotere webshops.

  • Diensten: internationaal grote achteraf betaalmethode