Een wordpress website met nieuw logo en huisstijl in 15 uur.

De maatwerk wordpress website voor VraagDeTandarts.nl

Het schrijven van blogs over het verhelpen van al je mondzorg problemen door tandartsen, mondzorgspecialisten, patiënten en schrijvers met een passie voor mondzorg is de kern van VraagDeTandarts.nl.

Hierbij bieden ze een unieke propositie aan de websitebezoeker, zodat je perfect wordt geholpen tijdens het online shoppen.

De eigenaar van het domein wou graag een nieuwe huisstijl en logo. Hierbij hoorden de volgende steekwoorden: strak, fris en autoriteit. Dit blog dient ter ondersteuning van de Magento 2 webshop van DeMondzorgZaak, die wij tevens hebben gerealiseerd.

“Vaak willen bestaande klanten een ondersteunende blog of website voor hun Magento webshop. Zo heeft het moederbedrijf A&E Goodies ons gevraagd om een website te ontwikkelen dat ter ondersteuning is voor DeMondzorgZaak.nl. Lees deze case hier verder.”

Samenvatting

VraagDeTandarts.nl had belang bij de ontwikkeling van een nieuwe huisstijl en logo. Hierbij was het aan ons om samen met de opdrachtgever te bepalen hoe we dit gingen invullen.

We hebben eerst in Figma een concept ontwikkeld op basis van de steekwoorden: strak, fris en autoriteit. Deze werd vervolgens een aantal keer besproken met de opdrachtgever en werd aangepast tot het aan de wensen van de klant voldeed. Dankzij onze agile werkwijze was het resultaat een website die perfect aansluit bij de verwachtingen van de klant.

 • Een nieuw en fris logo;
 • Passende kleuren;
 • Maatwerk oplossingen;
 • User experience & user interface optimalisatie.
Aquive media wordpress website op maat

Uitdaging

 • Het leveren van een huisstijl  & logo dat bij de verwachtingen past;
 • Veel HTML & CSS maatwerk oplossingen.

Werkwijze

Ook tijdens dit project werkten wij met een agile achtige methode. Zo konden we kort met de opdrachtgever communiceren en snel beslissingen maken over het ontwerp.

Voor het ontwerp is er gewerkt met Figma, een online prototyping programma. Hiermee kan de opdrachtgever live meekijken met de ontwikkeling van het ontwerp. Het ontwerp is te vinden via een gedeelde URL. Wanneer wij aanpassingen maakten, zag hij dit live op zijn scherm gebeuren. VraagDeTandarts was erg tevreden met deze werkwijze, omdat zij altijd het laatste ontwerp konden zien met weinig moeite!

Wordpress website op maat- Aquive Media

We waren begonnen met het oude wordpress thema, waarvan we alleen de inhoud hebben behouden. Deze hebben we vervolgens significant aangepast met HTML en CSS maatwerk, totdat het voldeed aan de wensen van de klant volgens het ontwerp op Figma.

Oplossing

Aquive media heeft gezorgd voor:

 • Een nieuw logo;
 • Een nieuwe huisstijl
 • Maatwerk oplossingen;
 • Installatie van plugins;
 • User experience & user interface optimalisatie.

Resultaten

De WordPress website is volledig ingericht naar de wensen van de klant en hier te bekijken.

Vraag nu over de mogelijkheden voor een Magento 2 webshop voor een vrijblijvend advies!