Akif Gumussu

24 januari 2012

Door Akif Gumussu

Eigenaar Aquive Media & Full stack developer

Dymo labelwriter Extension released

Let op:  dit artikel is oorspronkelijk gepubliceerd in 2012.

Web technologie evolueert erg snel. De inhoud van dit artikel kan daarom sindsdien niet meer actueel, irrelevant, verouderd of zelfs foutief zijn.

We laten dit artikel online staan als archief. Daarnaast hechten we waarde aan transparantie en de evolutie van kennis en technologie. We raden je aan om altijd recentere bronnen te raadplegen of om vrijblijvend contact met ons op te nemen voor de laatste updates en adviezen.

Onze eerste Magento Connect Extension is een feit. De Magento Dymo Labelwriter Directprint. Afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het maken van deze module én om het in Magento Connect te krijgen. Hier zijn allemaal specifieke eisen voor, vandaar dat het wat lang heeft geduurd. Voor webwinkeliers die veel met briefpost hun bestellingen versturen is dit een must have Extension. Knip en plakwerk van adressen is er dan niet meer bij. Het bespaart  erg veel tijd. Voor meer informatie is onze Magento extension store te bekijken.

Akif Gumussu
Over de auteur

Akif Gumussu (Eigenaar Aquive Media & Full stack developer)

24 januari 2012

Met meer dan 15 jaar ervaring in de e-commerce sector is Akif een ervaren E-commerce expert. Begonnen in 2007 tijdens zijn studie en sindsdien heeft zijn vaardigheden verfijnd en uitgebreid.

Hij heeft de uitdagingen van het runnen van een webshop persoonlijk ervaren. Deze hands-on ervaring geeft hem een uniek inzicht in de praktische pijnpunten van e-commerce ondernemers.