Magento webshop beheer

Technisch beheer, strategisch advies en meer: Wij zijn jouw partner op het gebied van Magento webshop beheer.

Bij Aquive Media hebben wij alles in huis om jouw Magento webshop tot een succes te maken. Je kunt bij ons niet alleen een complete Magento webshop laten maken, maar wij kunnen je op veel meer vlakken helpen met het optimaliseren en onderhouden van je webshop. Bijvoorbeeld met een strategisch advies, met SEO-integraties of met volledig beheer van het technische aspect van je webwinkel. Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Strategisch advies

Weet jij alles van jouw unieke product of dienst, maar kan je wel wat hulp gebruiken met het opzetten, onderhouden of optimaliseren van je webshop? Wij worden graag jouw strategische partner. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van Magento weten we precies wat wel goed werkt en wat niet. Door deze kennis te combineren met jouw wensen en doelstellingen kunnen we lijnen uitzetten voor de toekomst van je webshop.

De punten uit ons strategische plan kunnen we vervolgens stap voor stap implementeren in je webshop. Denk hierbij aan de techniek achter de schermen, Magento SEO en optimalisatie van de klantbeleving. Vraagt jouw plan om een unieke Magento webshop? Geen probleem! Wij maken een Magento webshop, geheel op maat.

Jouw webshop bij ons in beheer?

Benieuwd naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op voor vragen of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek ik.

Technisch beheer

Voor veel klanten verzorgen wij het technische beheer van Magento webshops. Door onze ruime ervaring kennen wij dit platform van a tot z en weten wij welke technische oplossingen nodig zijn voor jouw webshop. Onder andere met de volgende onderdelen kunnen we je helpen.

Magento updates

Alle belangrijke Magento updates worden geïnstalleerd en uitgebreid getest. Zo blijft jouw webshop altijd optimaal presteren. Meer over het updaten van je webshop en het belang daarvan lees je op de Magento update pagina.

Back-ups

Gaat er onverhoopt toch iets fout met jouw Magento webshop? Met ons technische beheer zorgen wij er altijd voor dat er een recente back-up beschikbaar is. Zo staat jouw webshop bij problemen snel weer online.

Magento betaalmethodes

Het kiezen en onderhouden van een betalingsoplossing voor jouw webshop is erg belangrijk voor de klantervaring en voor de veiligheid. Wij kunnen je helpen met het integreren van de juiste betaaloplossing voor jouw Magento webshop.

Veiligheid

Wij zorgen ervoor dat jouw Magento webshop goed beveiligd is, bijvoorbeeld door het tijdig installeren van Magento Security Patches. Voorkomen is beter dan genezen!

Doorlopende optimalisatie

De markt verandert continu, zoekmachines worden steeds intelligenter en de verwachtingen van klanten steeds hoger. Daarom is het belangrijk om je webshop mee te laten veranderen en continu te verbeteren. Wij kunnen je helpen om je webshop doorlopend te optimaliseren. Hierdoor blijft jouw Magento webshop altijd hoog ranken in zoekmachines en geef je de klant een fijne shopervaring. Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van Magento performance optimalisaties en door het toepassen van SEO voor Magento webshops. Bij doorlopende optimalisatie spreken we vaak een vast aantal uren per maand af waarbinnen wij voor je aan de slag gaan. 

Werkwijze

Wij hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid. Daarom volgen wij altijd onze unieke werkwijze waarin wij ruim de tijd nemen om kennis te maken. Zo weten we wat jouw prioriteiten zijn en waar je in de toekomst naartoe wilt met jouw webshop. Op basis daarvan komen we met een plan op maat die jouw webshop nóg succesvoller maakt.

Kosten Magento webshop beheer

Iedere webshop is anders, daarom werken wij niet met vaste prijzen. Wel kunnen we na een kennismaking en een eerste analyse van je webshop al een goede indicatie geven van de kosten. Ben je op zoek naar doorlopend technisch beheer voor jouw Magento webshop? Of zoek je bijvoorbeeld een eenmalige security audit? Neem gerust contact

met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde blogs

Ons zero downtime deployment script voor Magento 2

Akif Gumussu

22 juni 2020

Magento infecties opschonen na een hack

Akif Gumussu

26 mei 2020

Magento webshop verhuizen voor betere performance

13 januari 2020

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

050 737 01 52

info@aquive.nl

Wil je ook een geoptimaliseerde webshop?

Neem contact met ons op voor een kennismaking.