Magento webshop support en onderhoud

Technisch beheer, strategisch advies en meer: Wij zijn jouw partner voor Magento webshop support en onderhoud.

Een succesvolle webshop?

Bij Aquive Media begrijpen we dat een succesvolle Magento webshop meer is dan alleen een gelikt ontwerp. Een webshop die er goed uit ziet, maar technisch niet goed functioneert, zal al snel veranderen in een hoofdpijndossier! Met de juiste ondersteuning en regelmatig onderhoud kunnen wij ervoor zorgen dat jouw Magento webshop een succes wordt en ook blijft. Lees hieronder wat wij voor jou kunnen betekenen.

Meekijken op beeldscherm developer

Onze Aanpak

Onze aanpak bij webshop support en onderhoud is proactief en gericht op het voorkomen van problemen. We streven naar continue monitoring, tijdige updates en snelle probleemoplossing om jouw webshop te allen tijde soepel te laten draaien.

Strategisch advies

Weet jij alles van jouw unieke product of dienst, maar kan je wel wat hulp gebruiken met het opzetten, onderhouden of optimaliseren van je webshop? Wij worden graag jouw strategische partner. Door onze jarenlange ervaring in de wereld van Magento weten we precies wat wel goed werkt en wat niet. Door deze kennis te combineren met jouw wensen en doelstellingen kunnen we lijnen uitzetten voor de toekomst van je webshop.

De punten uit ons strategische plan kunnen we vervolgens stap voor stap implementeren in je webshop. Denk hierbij aan de techniek achter de schermen, Magento SEO en optimalisatie van de klantbeleving. Vraagt jouw plan om een unieke Magento webshop? Geen probleem! Wij maken een Magento webshop, geheel op maat.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Plan direct een afspraak in!

Geheel vrijblijvend, tijdens deze video-call nemen we de tijd voor je om:

  • Even te sparren over de mogelijkheden
  • Een specifieke vraag te beantwoorden
  • Nader toe te lichten hoe wij te werk gaan
  • In kaart te brengen of onze oplossingen bij jouw bedrijfsbehoeften aansluiten
  • Of om gewoon even nader kennis te maken..
Contact opnemen

Technisch beheer

Onze support- en onderhoudsdiensten bevatten 24/7 monitoring, routineonderhoud, probleemoplossing en regelmatige beveiligingsaudits. Of het nu gaat om het voorkomen van beveiligingsproblemen of het optimaliseren van de prestaties, wij zorgen ervoor dat jouw webshop altijd operationeel is.

icon upgraden

Magento updates

Alle belangrijke Magento updates worden direct door ons geïnstalleerd en uitgebreid getest. Zo blijft jouw webshop altijd optimaal presteren. Meer over het updaten van je webshop en het belang daarvan lees je op de Magento update pagina.

icon redis varnish cache

Back-ups

Gaat er onverhoopt toch iets fout met jouw Magento webshop? Met ons technische beheer zorgen wij er altijd voor dat er een recente back-up beschikbaar is. Zo staat jouw webshop bij problemen snel weer online.

icon geen downtime

24/7 support

Wij zijn 5 dagen per week direct bereikbaar voor telefonisch advies en support. Daarnaast bieden we 24/7 ondersteuning voor noodsupport aanvragen.

icon veilig

Veiligheid

Wij zorgen ervoor dat jouw Magento webshop goed beveiligd is, door het tijdig installeren van Magento Security Patches. Voorkomen is beter dan genezen!

Doorlopende optimalisatie

De markt verandert continu, zoekmachines worden steeds intelligenter en de verwachtingen van klanten steeds hoger. Daarom is het belangrijk om je webshop mee te laten veranderen en continu te verbeteren.

Magento 2 als centraal systeem

Wij kunnen je helpen om je webshop doorlopend te optimaliseren. Hierdoor blijft jouw Magento webshop altijd hoog ranken in zoekmachines en geef je de klant een fijne shopervaring. Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van Magento performance optimalisaties en door het toepassen van SEO voor Magento webshops. Bij doorlopende optimalisatie spreken we vaak een vast aantal uren per maand af waarbinnen wij voor je aan de slag gaan. Lees er meer over op onze Magento optimalisatie pagina

Werkwijze

Wij hechten veel waarde aan transparantie en duidelijkheid. Meer informatie over onze unieke werkwijze vind je hier. Een uitgebreide kennismaking is hierin cruciaal. We komen graag alles te weten over jouw business! Zo weten we wat jouw prioriteiten zijn en waar je in de toekomst naartoe wilt met jouw webshop. Op basis daarvan komen we met een plan op maat die jouw webshop nóg succesvoller maakt.

Magento project overleg
Bellen op kantoor

Kosten Magento support en onderhoud

Alleen support voor jouw webshop is al mogelijk vanaf 250 euro per maand. Voor onderhoud zoals het installeren en testen van Magento upgrades en security patches doen we eerst een analyse van de huidige stand van zaken. In overleg bepalen we dan hoeveel uren er nodig zijn voor de gewenste onderhoudswerkzaamheden. Ben je op zoek naar doorlopend technisch beheer voor jouw Magento webshop? Dan kunnen we dit omzetten naar een vast aantal uren per maand. Of wil je bijvoorbeeld een eenmalige security audit? Dan spreken we een eenmalige vaste projectprijs af. Neem gerust contact met ons op voor de mogelijkheden.

Gerelateerde blogs

Ons zero downtime deployment script voor Magento 2

Je leest hoe wij een script hebben opgezet, waardoor onze Magento 2 klanten nooit meer uit de lucht zijn door ontwikkeling. Daarnaast hoe deze tot stand is gekomen en te werk gaat. Veel lees plezier!

Akif Gumussu

Akif Gumussu

22 juni 2020

Magento infecties opschonen na een hack

Magento is een populair e-commerce platform. Daarom trekt het ook de aandacht van criminelen. Er worden dagelijks veel transacties gedaan die doelwit worden van malafide praktijken...

Akif Gumussu

Akif Gumussu

26 mei 2020

Magento webshop verhuizen voor betere performance

Vaak krijgen wij de vraag waarom je een Magento webshop zou verhuizen naar een vaak duurdere en betere server en welke voordelen het brengt. Lees er hier meer over...

Akif Gumussu

Akif Gumussu

13 januari 2020

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Wil je ook een geoptimaliseerde webshop?

Neem contact met ons op voor een kennismaking.