Jan-Fokko Stuut

26 juli 2023

Door Jan-Fokko Stuut

E-commerce specialist & UX designer

Waar staan wij voor en wat zijn onze kernwaarden?

Bij Aquive Media bouwen we niet alleen mooie webshops, maar zijn we ook goed in het creëren van een fijne werkomgeving waarin ons team kan groeien en al onze  teamleden uitgedaagd worden om zich te ontwikkelen en zijn/haar grenzen te verleggen.

En hier profiteer je natuurlijk als klant ook van! De basis hiervoor ligt in onze kernwaarden, waarmee we niet alleen onze organisatie hebben gevormd, maar ook een hecht en getalenteerd team hebben samengebracht.

Onze kernwaarden:

Groei Mindset

De eerste en tevens een van de belangrijkste pijlers van Aquive media is onze Groei Mindset. We omarmen verandering en begrijpen dat dit de enige constante is in onze snel evoluerende branche! Voor ons is feedback een belangrijk hulpmiddel om te leren en te groeien. We moedigen onze teamleden aan om hier ook actief naar te vragen bij onze klanten. Want de  praktijk leert dat er altijd ruimte voor verbetering is! Daarnaast is kennisdeling een essentieel onderdeel van onze cultuur. Ieder project heeft zijn eigen unieke uitdagingen en door dagelijks met elkaar te sparren, leren we hier allemaal van! Dit helpt ons te innoveren en te blijven groeien.

Autonomie

Bij Aquive Media geven we onze teamleden de ruimte om te leren, daarbij hoort ook een hoge mate van verantwoordelijkheidsbesef. We zijn trots op onze zelfsturende cultuur, waarin probleemeigenaarschap vanzelfsprekend is. We werken daarbij samen om elkaar te ondersteunen en te versterken in onze autonomie. Dit stelt ons in staat om snelle beslissingen te nemen en op efficiënte wijze de beste oplossingen aan onze klanten te bieden. Daarnaast is autonomie voor ons als volledige remote organisatie simpelweg van essentieel belang.

Kwaliteit

Als we webshops bouwen, streven we altijd naar een kwalitatief hoogwaardige oplevering. We werken gestructureerd en leveren geen half werk. Ons team is constant bezig met het verbeteren van vaardigheden en processen om de best mogelijke oplossingen te bieden. Zo is het voor onze teamleden vanzelfsprekend om continu te blijven leren, hier wordt wekelijks tijd voor vrij gemaakt. Of het nu gaat om het behalen van een nieuw certificaat of zich te verdiepen in nieuwe technologie. Wij geloven er namelijk in dat dit zich doorvertaalt naar de kwaliteit van ons werk, wat de basis vormt voor een langdurige en vruchtbare samenwerking met onze klanten.Kernwaarde kwaliteit

Efficiëntie

Tijd is kostbaar, en we weten dat onze klanten snel resultaat willen zien. Daarom hechten we veel waarde aan duidelijke en concrete communicatie. We zijn proactief in ons werk en houden de lijntjes kort, zodat we snel en efficiënt kunnen handelen. Je hoeft als klant niet altijd precies te snappen WAT we doen, maar wel WAAROM we het doen. Wij geloven dat heldere communicatie de sleutel is tot een soepel verlopend proces: zowel intern als extern. Dit stelt ons in staat om op tijd en binnen budget te leveren.

Service-gericht

Het succes van onze klanten is ook ons succes. Bij Aquive Media staat service altijd centraal. We stellen het belang van onze klanten voorop en werken hard om de verwachtingen te overtreffen. Wij vinden het belangrijk dat je als klant ontzorgt wordt, door te doen wat we beloven en waarde te leveren. Bij ons geen lange wachttijden of onnodig oponthoud, we handelen direct en effectief.

Optimisme

We geloven in de kracht van positiviteit en een “can-do” mentaliteit. We richten ons op oplossingen in plaats van problemen, en we laten ons niet ontmoedigen door tegenslagen. Onze teamleden zijn enthousiast en inspireren ook de mensen om zich heen om het beste uit zichzelf te halen. Een positieve werkomgeving motiveert ons om elke uitdaging met een glimlach aan te gaan en het beste resultaat te behalen voor onze klanten.

Integriteit

Integriteit is onmisbaar in ons handelen. We hechten hierin veel waarde aan betrouwbaarheid en eerlijkheid. Onze klanten en teamleden kunnen erop vertrouwen dat we onze beloftes nakomen. Transparantie is een ander aspect van integriteit dat we hoog in het vaandel hebben staan. We communiceren open en eerlijk en we handelen naar onze waarden, zelfs als niemand kijkt.

Met ons samenwerken of bij ons werken?

We hebben bij Aquive Media een team van getalenteerde professionals die deze kernwaarden dagelijks belichamen. We zijn trots op onze positieve en ondersteunende bedrijfscultuur, waarin iedereen wordt aangemoedigd om zijn potentieel te realiseren en te groeien, zowel professioneel als persoonlijk.

Kun jij je vinden in onze kernwaarden en ben je op zoek naar een technisch en strategisch partner voor het beheren of bouwen van jouw e-commerce platform? Neem dan contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!

Of ben je een (junior) developer op zoek naar een nieuwe uitdaging, in een dynamische en uitdagende omgeving waarin je jouw skills verder kunt ontwikkelen? Neem dan contact met ons op of stuur je cv naar info@aquive.nl

Jan-Fokko Stuut
Over de auteur

Jan-Fokko Stuut (E-commerce specialist & UX designer)

26 juli 2023

Jan-Fokko Stuut, sinds 2018 gecertificeerd Scrum Master en Product Owner, daarnaast UX designer met een oog voor positieve en efficiënte gebruikservaring. Met een blik van buiten geeft hij waardevolle inzichten en past hij zijn kennis en ervaring toe op de wereld van e-commerce.