Magento 2 redesign

Pyjama Webshop by Jolyz Fashion

De bestaande Magento webshop - voor de grootste online nacht- en ondermode specialist van Nederland onder handen nemen voor een volledig redesign en verbeterde functionaliteit. Daar draaien we bij Aquive Media onze hand niet voor om!

De vraag

Pyjama Webshop by Jolyz vroeg ons een fris design voor hun Magento 2 webshop te ontwikkelen en te implementeren voor een clean, overzichtelijk en klantvriendelijke user interface.

Requirements:

  • Maatwerk design op basis van Luma thema
  • Verbeterde User Experience
  • 2 step checkout met 'Postcode Checkout' module
  • Verbeterde zoek en filterfunctionaliteit en menustructuur
Magento store icoon

Magento 2 webshop

Code icoon

Maatwerk Luma thema

Slider icoon

Geoptimaliseerde User Experience

Slide icoon

Vertaling design vanuit Figma

Magento developer

Ook een technisch partner nodig voor re-design van jouw webshop?

Wij helpen je graag verder om jouw design te implementeren. Onze bewezen werkwijze helpt het traject soepel te laten verlopen. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden!

Opnieuw opgebouwd op basis van een Figma design

Aan de hand van een volledig nieuw design in Figma door een freelance designer hebben we de Magento 2 webshop stap voor stap opgebouwd. De overall look en feel is hierbij enorm verbeterd, met name ook de functionaliteit van de zoek en filterfuncties alsook de weergave van de producten in het winkelmandje geven een enorme boost aan de usability van de webshop!

Magento functies en design Pyjama Webshop

Het eindresultaat

Een volledig nieuwe webshop op basis van een fris ontwerp, waarbij de volledige corporate identity onder handen is genomen van logo tot website! Hierbij hebben we in meerdere sprints nauw samengewerkt met Ivo de Vink, de freelance designer. Waarbij wij de functionaliteit van de webshop hebben geprioriteerd, zodat deze niet te lijden heeft gehad onder bepaalde designkeuzes. We hebben gezorgd voor de installatie van verschillende modules, die we hebben geselecteerd om de User Experience te verbeteren. Daarnaast hebben we micro animaties toegepast en tot slot de hele 'happy route' uitvoerig getest voor oplevering en live-gang.


Oude VS nieuwe Magento ontwerp

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Overtuigd van onze meerwaarde?

Neem contact met ons op en we praten snel verder over hoe we jouw webshop naar een hoger niveau kunnen tillen!