Maak kennis met het leukste Magento bureau uit Groningen!

Internetbureau Aquive Media ontwikkeld volledige Magento webshops en technische oplossingen op maatwerk. Bezoek ons Magento bureau in Groningen voor lekkere verse koffie.

Het leukste Magento bureau uit Groningen

Onze vriendelijke en deskundige Magento experts zijn zelf beheerders geweest van hun eigen Magento platform. De ervaringen als ondernemers zorgen ervoor dat ze weten hoe ze jou het beste en snelste kunnen helpen, zodat je lekker verder kan ondernemen!

Wij zijn gespecialiseerd in Magento E-commerce oplossingen. We verlenen onze diensten op de zakelijke markt. We hebben in het verleden veel ervaring opgedaan met het beheren van een aantal eigen E-commerce platformen. Deze kennis en de jarenlange ervaring met E-commerce zetten we nu in voor oplossingen voor onze klanten. Veelal is dat in Magento, maar we werken ook regelmatig met Laravel en WordPress. Kenmerkend is dat we proberen de processen binnen ons bedrijf én de projecten die we doen constant te optimaliseren. Er heerst een informele bedrijfscultuur en we beschikken over een jong team.

  • 8 jaar ervaring als Magento bureau
  • Front- en backend specialisten
  • Copywriters en SEO specialisten
  • Ecommerce specialisten
  • Technisch maatwerk specialisten
Magento bureau groningen ecommerce - Aquive media
Magento bureau groningen internetbureau - Aquive media

Magento bureau - Onze core business

De tijden dat MKB-bedrijven simpele websites hadden om hun processen te ondersteunen zijn voorbij. De Magento webshop of website neemt een belangrijke rol in bij de bedrijven en processen van onze klanten. In veel gevallen is het voor klanten zelfs de core-business op zich, bijvoorbeeld bij webshops. Een dergelijke website die zo belangrijk is, is in principe nooit af. Er is altijd wel wat te verbeteren of te onderhouden. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van webtechnieken erg hard. Bekijk nu hoe wij een Magento webshop op maat kunnen ontwikkelen, ondersteunen of optimaliseren voor jou.

Onze taak als Magento bureau is om onze klanten optimaal te adviseren, begeleiden en te ondersteunen en uiteraard de juiste implementaties of verbeteringen te verrichten. Daar zijn we enthousiast over en krijgen we veel energie van!.

Waar vindt je het leukste Magento bureau uit Groningen?

We zijn gevestigd in een kantoorverzamelgebouw net buiten het centrum van Groningen aan de Peizerweg. Deze inspirerende omgeving helpt ons om elke dag met frisse energie aan de projecten van onze klanten te werken.

Magento bureau groningen - Aquive media

De specialisten van ons Magento bureau

Aquive Media Magento bureau groningen 7

Akif

E-commerce specialist

E-commerce specialist en full stack developer. Jarenlang ervaring opgedaan met een eigen webshop.

Aquive Media Magento bureau groningen -

Martin

Full stack DEVELOPER

Full stack developer, o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen van modules voor Magento Webshops.

Aquive Media Magento bureau groningen 9

Milan

Online marketeer

Front-end developer gespecialiseerd in online marketing, user-experience en (interaction) design.

Aquive Media Magento bureau groningen 6

Wouter

Full stack DEVELOPER

Full stack developer, geboren voor het ontwikkelen van mooie webshops met een hoge gebruiksvriendelijkheid.
Aquive Media Magento bureau groningen 10

Ricardo

Back end DEVELOPER

Back end developer gespecialiseerd in het van scratch ontwikkelen van systemen op maat.

Wat vinden klanten van ons Magento bureau?

De samenwerking met Aquive Media verloopt altijd erg prettig. Er wordt goed samen meegedacht over het concept en hoe dit zo goed mogelijk kan worden vormgegeven (zowel technisch als visueel). Ik ben heel tevreden over het geleverde werk en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!​
Aquive Media - The silver mountain - magento bureau Groningen
Rolf van Zanten
The Silver Mountain
Het werken met Trello is erg handig, omdat ik volledig kan mee kijken met de verschillende sprints. Ook de omgeving voor het design werkt uitstekend en geeft me de mogelijkheid om het design op mijn eigen gemak te bekijken!​
Aquive Media - Sportmaat - magento bureau Groningen
Hans Maatman
Sportmaat
Een groot pluspunt is dat Aquive media altijd goed bereikbaar is voor vragen en advies. Ze nemen de tijd en hebben kennis van zaken, waardoor ze goed mee kunnen denken met mij als ondernemer. Ook is het opgeleverde werk altijd accuraat, mooi en blijft het binnen de grenzen van de afspraken.
Aquive Media Magento bureau groningen 10
Peter
DeMondzorgZaak
Wat een ontzettend fijn bedrijf om samen mee te werken. Akif is Helder, adequaat en uiteraard heel behulpzaam. Het project “first project free” vind ik erg leuk hierdoor weet je meteen wat je van ze kan verwachten zonder dat je meteen een rekening krijgt. Vervolg opdrachten leg ik zeker weten neer bij Akif. Al met al, top!
Aquive Media Magento bureau groningen 10
Sam Schalkwijk
Zonsolution
Aquive Media is zeer professioneel en uiterst vriendelijk in het contact. Ik heb zelf een achtergrond als developer en werk al ruim 10 jaar met freelance developers, maar Aquive Media heeft mij aangenaam verrast met vergaande inzet, uitstekende expertise en kennis van het vak. Een absolute aanrader!
Aquive Media Magento bureau groningen 10
Jean Paul
Bedrukt.nl
Magento bureau groningen ecommerce - Aquive media

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?

Zoals je hierboven ziet bestaat ons team uit een gevarieerd team van specialisten die jou webshop tot een hoger niveau zal tillen. Een goede service staat hierbij hoog in het vaandel. 

Ben je benieuwd naar een samenwerking of wil je een het eerst aankijken met een gratis project? Dat kan! Bij ons is niks onmogelijk en wij willen jou bedrijf echt helpen met groeien. Hierbij kunnen we van a tot z ondersteunen en jou begeleiden tijdens jou Magento reis. Gaan we het avontuur samen aan? Aquive media is dan het Magento bureau voor jou!

Neem nu contact op met het leukste Magento bureau uit Groningen!