Maak kennis met het leukste Magento bureau uit Groningen!

Internetbureau Aquive Media ontwikkeld volledige Magento webshops en technische oplossingen op maatwerk. Bezoek ons Magento bureau in Groningen voor lekkere verse koffie.

Aquive Media Magento bureau groningen team

Het leukste Magento bureau uit Groningen

Onze vriendelijke en deskundige Magento experts zijn zelf beheerders geweest van hun eigen Magento platform. De ervaringen als ondernemers zorgen ervoor dat ze weten hoe ze jou het beste en snelste kunnen helpen, zodat je lekker verder kan ondernemen!

Wij zijn gespecialiseerd in Magento E-commerce oplossingen. We verlenen onze diensten op de zakelijke markt. We hebben in het verleden veel ervaring opgedaan met het beheren van een aantal eigen E-commerce platformen. Deze kennis en de jarenlange ervaring met E-commerce zetten we nu in voor oplossingen voor onze klanten. Veelal is dat in Magento, maar we werken ook regelmatig met Laravel en WordPress. Kenmerkend is dat we proberen de processen binnen ons bedrijf én de projecten die we doen constant te optimaliseren. Er heerst een informele bedrijfscultuur en we beschikken over een jong team.

  • 8 jaar ervaring als Magento bureau
  • Front- en backend specialisten
  • Copywriters en SEO specialisten
  • Ecommerce specialisten
  • Technisch maatwerk specialisten
Aquive media magento bureau groningen

Magento bureau - Onze core business

De tijden dat MKB-bedrijven simpele websites hadden om hun processen te ondersteunen zijn voorbij. De Magento webshop of website neemt een belangrijke rol in bij de bedrijven en processen van onze klanten. In veel gevallen is het voor klanten zelfs de core-business op zich, bijvoorbeeld bij webshops. Een dergelijke website die zo belangrijk is, is in principe nooit af. Er is altijd wel wat te verbeteren of te onderhouden. Daarnaast gaan de ontwikkelingen op het gebied van webtechnieken erg hard. Bekijk nu hoe wij een Magento webshop op maat kunnen ontwikkelen, ondersteunen of optimaliseren voor jou.

” Onze taak als Magento bureau is om onze klanten optimaal te adviseren, begeleiden en te ondersteunen en uiteraard de juiste implementaties of verbeteringen te verrichten. Daar zijn we enthousiast over en krijgen we veel energie van! “

Aquive media magento bureau groningen
Aquive media magento bureau groningen
Aquive media magento bureau groningen
Aquive media magento bureau groningen
Aquive Media Magento bureau groningen team 6
Aquive media - verhuisd

De specialisten van ons Magento bureau

Aquive Media Magento bureau groningen 11

Akif

E-commerce specialist en full-stack developer. Jarenlang ervaring opgedaan met een eigen webshop.

Aquive Media Magento bureau groningen 15

Martin

Full-stack developer, o.a. gespecialiseerd in het ontwikkelen van modules voor Magento Webshops.

Aquive Media Magento bureau groningen 13

Milan

Magento consultant, gespecialiseerd in SEO (Search Engine Optimization) en CRO (Conversion rate optimization).

Aquive Media Magento bureau groningen 8

Ivo

Full-stack developer, met grote een passie voor klanttevredenheid en kwalitatieve code opleveren.

Aquive Media Magento bureau groningen 7

Jeroen

Full-stack developer, met een voorkeur voor applicatieontwikkeling en back-end development.

Aquive Media Magento bureau groningen 12

Ricardo

Back-end developer, gespecialiseerd in het van scratch ontwikkelen van systemen op maat.

Aquive Media Magento bureau groningen 9

Jij hier?

Jouw afbeelding hier? Kijk snel voor leuke vacatures op de onderstaande link  werkenbij.aquivemedia.nl

Wat vinden klanten van ons Magento bureau?

” De samenwerking met Aquive Media verloopt altijd erg prettig. Er wordt goed samen meegedacht over het concept en hoe dit zo goed mogelijk kan worden vormgegeven (zowel technisch als visueel). Ik ben heel tevreden over het geleverde werk en zal dit bedrijf zeker aanbevelen! “

Rolf van Zanten
The Silver Mountain & Inkoop Edelmetaal

” Een groot pluspunt is dat Aquive media altijd goed bereikbaar is voor vragen en advies. Ze nemen de tijd en hebben kennis van zaken, waardoor ze goed mee kunnen denken met mij als ondernemer. Ook is het opgeleverde werk altijd accuraat, mooi en blijft het binnen de grenzen van de afspraken. “

Peter E.
Demondzorgzaak

Waar vind je het leukste Magento bureau uit Groningen?

We zijn gevestigd in een kantoorverzamelgebouw net buiten het centrum van Groningen aan de Peizerweg. Deze inspirerende omgeving helpt ons om elke dag met frisse energie aan de projecten van onze klanten te werken.

 

 

Aquive media magento bureau groningen

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?

Zoals je hierboven ziet bestaat ons team uit een gevarieerd team van specialisten die jou webshop naar een hoger niveau zullen tillen. Een goede service staat hierbij hoog in het vaandel. 

Ben je benieuwd naar een samenwerking of wil je het eerst eens aankijken met een gratis project? Dat kan! Bij ons Magento bureau is niks onmogelijk en wij willen jouw bedrijf echt helpen met groeien. Hierbij kunnen we van A tot Z ondersteunen en jou begeleiden tijdens jouw Magento reis. Gaan we het avontuur samen aan? Aquive media is dan het Magento bureau voor jou!

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?