Magento security patch installeren?

Wat is een Magento security patch, waarom zijn ze zo belangrijk voor je Magento webshop en hoe installeer je ze? Hier vind je alle antwoorden.

Eens in de zoveel tijd brengt Magento een nieuwe patch uit. Deze Magento patches bevatten zowel nieuwe features als beveiligingsupdates. Hiermee blijft je Magento webshop optimaal presteren en maximaal beveiligd. Hieronder leggen wij uit wat deze patches doen en waarom het nodig is om deze te installeren.

Wat zijn Magento security patches?

Patches zijn de kleine, maar vaak erg belangrijke updates die (beveiligings)problemen oplossen of extra features toevoegen. Magento geeft regelmatig patches uit die ervoor zorgen dat de beveiliging optimaal blijft. Wanneer een gebruiker of hacker een bug of zwakheid ontdekt, gaat Magento druk aan het werk om dit met een patch op te lossen. Zo is Magento in staat om snel problemen op te lossen en blijft jouw webshop goed beveiligd. Ben je benieuwd naar meer details over Magento 2 security patches? Lees dan ons uitgebreide blog Magento patches installeren!

Milan achter het scherm meekijken

Kosteloze quickscan!

Wij kunnen kosteloos voor jou onderzoeken of alle noodzakelijke Magento 2 beveiligingspatches op je webshop geïnstalleerd staan. Neem gerust contact met ons op voor een kosteloze quickscan of voor een volledige Magento security audit.

Hoe installeer je Magento security patches?

Wij raden het af om een patch zelf te installeren. Het installeren van de patch op zich is vaak eenvoudig, maar het is de voorbereiding en het werk na afloop, waar het ingewikkeld wordt. In plaats van zelf bezig te gaan met het installeren van een patch, is het verstandig om dit door een specialist te laten doen. Een professional met ruime ervaring en inzicht in de werking van Magento webshops kan de patch en de gehele webshop achteraf goed testen. Zo voorkom je vervelende bugs en mogelijk downtime van jouw webshop.

Magento security patch laten installeren door Aquive Media

Wij kunnen je helpen met het installeren van een Magento security patch. Wanneer je een security patch door ons laat installeren, gaan wij als volgt te werk:

1

Backup maken

We maken een volledige kopie van je webshop. Zo weten we zeker dat er niks verloren gaat en voorkomen we onnodige down-time.

2

Downloaden van patches voor de webshop

Wij zorgen ervoor dat alle benodigde patches gedownload en gecheckt worden.

3

Installeren patches op testomgeving

Op onze eigen testserver installeren we de patches.

4

Testen of alles correct werkt

Vervolgens voeren we in onze eigen testomgeving diverse tests uit. Zo zorgen we dat alles goed werkt voordat wij de patch in de live-omgeving plaatsen.

5

De webshop 'live' zetten en nogmaals testen

Nadat alles goed is getest en eventueel aangepast in onze testomgeving, zetten we de webshop met de patches live op je server. Dan testen we alles nog een laatste keer en lossen we eventuele problemen op.

Onze werkwijze

Iedere webshop is anders. Wij vinden het belangrijk om eerst te weten wie jij bent en waar je met jouw webshop naartoe wilt. Daarom maken we graag vrijblijvend kennis onder het genot van een kop koffie en bespreken we wat jouw product of dienst uniek maakt. Zo kunnen we je persoonlijk advies op maat geven. Benieuwd naar onze aanpak? Lees dan meer over onze werkwijze op onze werkwijze pagina.

Kosten security patch installatie

De kosten voor het installeren van security patches voor een Magento webshop verschillen per webshop. Dit hangt onder andere af van de huidige Magento versie en geïnstalleerde patches. Tijdens een kennismakingsgesprek en een eerste analyse van je Magento webshop kunnen we een goede inschatting van de uren en kosten maken.

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Aan de slag!

Wil jij snel aan de slag met het installeren van security patches voor jouw Magento webshop of heb je hier nog vragen over? Vul onderstaand formulier in en we nemen contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking!