B2B Magento 2 webshop

Schuilenga Hout B.V.

Een maatwerk Magento 2 webshop - voor een B2B groothandel voor hout producten, al sinds ca 1880 een begrip in Friesland. Voor kwaliteitshout en machinale bewerking, verlijming en verduurzaming.

De vraag

Schuilenga Hout b.v. vroeg ons een Magento 2 webshop te ontwikkelen met een professionele uitstraling, om hun producten ook online toegankelijker en makkelijker vindbaar te maken.

Requirements:

  • Alle variaties houtsoorten in een overzicht
  • Makkelijk filteren van verschillende hout en maatsoorten
  • Variabele prijzen voor verschillende klantgroepen
  • Overzicht van veel producteigenschappen op productpagina
  • Configurabele producten met lengtemaat keuze
Webshop icoon

Magento 2 groothandel webshop

Prio icoon

Maatwerk product catalogus

Winkelwagen icoon

Admin module product toevoegen

Tandwiel icoon

Webshop onderhoud

Akif Gumussu

Ook een B2B webshop voor jouw groothandel?

Meer vragen over de mogelijkheden voor het ontwikkelen van een webshop voor jouw bedrijf? Of zoek je een partner om jouw bestaande B2B webshop naar het volgende niveau te tillen? Neem gerust contact met ons op. We helpen je graag verder!

Magento 2 webshop - product met verschillende lengtes

Het resultaat

Voor Schuilenga-hout.nl hebben we een compleet nieuwe webshop gebouwd op basis van een bestaand Magento thema. Daarbij hebben we veel maatwerk oplossingen ontwikkeld. Zoals een module, waarbij medewerkers met een admin toegang, zelf op een makkelijke manier nieuwe producten toe kunnen voegen. Zoals een nieuwe houtsoort met een bepaalde dikte of plaatmateriaal met bepaalde specificaties. Daarnaast hebben we de productpagina’s onder handen genomen op basis van verschillende klantwensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan uitgebreide en overzichtelijke productspecificaties, maar ook een dropdown filtermogelijkheid voor alle verschillende lengtematen die per houtsoort beschikbaar zijn.

Verschillende klantgroepen en prijzen

Voor Schuilenga Hout was het belangrijk dat er voor specifieke klantgroepen verschillende kortingen en prijzen konden worden getoond.

Om dit mogelijk te maken hebben we de prijzen in de webshop standaard afgeschermd. Deze zijn pas zichtbaar na login. Als een klant inlogt krijgt deze op basis van zijn type account de verschillende productprijzen te zien. Daarnaast is het voor Schuilenga Hout mogelijk om specifieke kortingen per klantgroep in te stellen.

Magento groothandel webshop - prijzen zichtbaar na inloggen

Daarnaast kan er per klantgroep bepaald worden of deze wel of niet op rekening kunnen betalen en hoe hoog het maximum toegestane krediet is. Op deze manier houdt Schuilenga Hout alle geldstromen per klantengroep beheersbaar en overzichtelijk!

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Aan de slag met jouw B2B webshop?

Wil je ook een webshop voor jouw groothandel, zodat je jouw producten ook online kunt verkopen? Of wil je gewoon eens sparren over de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met je op!

Bekijk ook onze andere groothandel casussen

B2B Magento 2 webshop

Slijpexpert

B2B groothandel webshop met alle benodigdheden op het gebied van metaalbewerking.

Commerce connect
Bundel producten
PIM
ERP
Offertes
Magento 2 groothandel webshop

Rovanda

Magento 2 groothandel webshop voor Rovanda handel en techniek.

EZ-base PIM
Prodin ERP
Klantgroepen
Groothandel webshop