Magento hosting verhuizen

Snel geregeld bij Aquive Media

Soms is het verstandig om van hostingpakket te wisselen voor je Magento webshop, bijvoorbeeld omdat een andere hostingprovider beter, goedkoper of sneller is. Een verhuizing van je Magento webshop wil je natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk uitvoeren. Zo voorkom je onnodige downtime en andere problemen met je webshop.  

Op deze pagina leggen we je uit om welke redenen je een Magento 2 webshop zou willen verhuizen en hoe Aquive Media je bij een verhuizing van je Magento webshop kan helpen.

Waarom Magento hosting verhuizen?

Er bestaan verschillende redenen waarom je van hostingprovider zou willen veranderen. Hieronder zetten we enkele argumenten voor een verhuizing op een rijtje en leggen we uit waarom deze belangrijk zijn voor jouw Magento webshop.

Snelheid

Een snelle hosting van je Magento webshop is belangrijk voor de customer experience én voor de ranking van je webshop in zoekmachines, ook wel Magento SEO genoemd. Niet alle hostingproviders bieden dezelfde snelheid. Daarom kan het verstandig zijn om over te stappen naar een andere hostingprovider met snellere hosting.

Efficientie van het back-end proces

Sommige providers bieden hostingpakketten die specifiek zijn ontworpen voor Magento webshops. Doordat de structuur van deze hostingpakketten goed aansluit bij de requirements van Magento webshops, bespaar je veel tijd en voorkom je onnodige complicaties aan de achterkant van je webshop.

Goede en betrouwbare service

Niets is zo vervelend en nadelig voor je webshop als klanten die voor een (virtuele) dichte deur komen te staan. Kies daarom altijd voor betrouwbare Magento webshop hosting met een hoge uptime. Hiermee blijft jouw webshop altijd online. Daarnaast is het belangrijk om te kiezen voor een hostingprovider met goede service. Mocht er dan toch iets zijn, dan ben jij zeker van goede hulp en een snelle oplossing.

Wil jij je Magento webshop verhuizen? Wij hebben de expertise om je hierbij te helpen! Door onze jarenlange ervaring werken wij efficiënt en doeltreffend met Magento webshop verhuizingen. Daarnaast weten wij welke hostingproviders het beste passen bij jouw onderneming. Neem gerust contact met ons op voor advies op maat of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Magento webshop verhuizen bij Aquive Media

De knoop is doorgehakt: je gaat met je Magento webshop over naar een andere hostingprovider. Maar wat komt er allemaal kijken bij een verhuizing van een Magento 2 webshop? Aquive Media kan jou hierbij adviseren of kan de verhuizing van de hosting volledig uit handen nemen. Lees hieronder de voordelen van onze werkwijze.

De voordelen

Geen downtime

Wij verhuizen jouw webshop zonder downtime met behulp van ons zero downtime deployment script voor Magento 2. Verhuizen zonder downtime betekent dat je webshop altijd bereikbaar is en dat bezoekers er niets van zullen merken – verliepen alle verhuizingen maar zo soepel.

Uitgebreid testen

We testen de nieuwe omgeving uitgebreid, zowel front- als backend. Wanneer er issues worden ontdekt, zorgen wij dat deze meteen worden opgelost.

Kosten besparen

Door een overstap te maken naar een nieuwe hostingprovider kan je veel geld besparen! Niet alleen op de maandelijkse kosten, maar ook op onderhouds- en ontwikkelingskosten op de lange termijn.

Onze Magento webshop hosting partners

Wij werken samen met goede en betrouwbare (hosting)partners en kunnen je adviseren welke Magento webshop hosting het beste bij jou past. Met onze partners kies je voor:

1

Pro-actieve en adviserende hosting providers

2

Uitgebreide support en service

3

Lage ontwikkelingskosten

4

Hostingpakket ontworpen voor Magento

5

Korte lijnen

6

Hoge uptime van de server

Kosten hosting verhuizen

Het verschilt per Magento webshop wat de kosten zijn voor een verhuizing. Wel kunnen we tijdens een kennismakingsgesprek en een korte analyse van je Magento webshop al een goede eerste inschatting van de uren en kosten maken.

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

050 737 01 52

info@aquive.nl

Nu verhuizen?

Wil je gelijk aan de slag met het verhuizen van je hosting of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met je op om kennis te maken!