Magento snelheid verbeteren - Het optimaliseren van jou webshop

Magento snelheid verbeteren en optimaliseren

Er is niets zo vervelend als een slome Magento webshop. Daarnaast geeft Google steeds meer waarde aan snelle webshops en straft slome webshops af. Wij kunnen de Magento snelheid verbeteren van jou webshop, dankzij onze inzichten, verzameld over de jaren heen.

Een Magento 2 webshop met een score van 100/100

Geen woorden maar daden. Hier een perfect voorbeeld van wat wij voor je kunnen betekenen. Deze pagespeed is genomen van een door ons ontwikkelde Magento 2 webshop: Demondzorgzaak.nl, met een snelheid van 100/100. Magento 2 ondersteund optimaal bij het behalen van lage laadtijden.

Magento snelheid verbeteren aquive media

Waarom Magento snelheid verbeteren / optimaliseren?

Tegenwoordig hebben mensen (vooral jonge mensen) op het internet een kleine en steeds krimpende concentratieboog. Dit betekend voor online ondernemers dat ze de aandacht er snel bij moeten krijgen en vasthouden. Natuurlijk geldt dit zwaarder voor startende e-commerce bedrijven, want als je bij je favoriete merk shopt heb je waarschijnlijk meer geduld dan bij een onbekende webshop.

Ben je opzoek naar een Magento snelheid specialist en E-commerce partner die het platform door en door kent? Die niet alleen zorgt voor meer online zichtbaarheid, meer websitebezoekers en online rendement? Je bent aan het juiste adres! Wij beschikken over:

  • 8 jaar ervaring Magento E commerce platform
  • Developers die de technische aanbevelingen van onze SEO specialisten direct kunnen doorvoeren

“Benieuwd naar tips of informatie over Magento snelheid verbeteren? Bekijk dan nu ons uitgebreide blog hier: Magento webshop snelheid verbeteren met een gezondheid checkup!

Laadtijd boven de 3 seconden = 25% verlies in verkeer

Google’s antwoord op de snelheid van webshops is: hoe sneller, hoe beter. Daarbij is de heilige graal een laadtijd van onder de 3 seconden. Zit je er boven? Dan riskeer je 25% van je verkeer te verliezen. Daarnaast weegt snelheid steeds zwaarder mee in de ranking. Zorg er dus voor dat je webshop optimaal presteert op snelheid.

Aquive media magento snelheid verbeteren optimaliseren

Magento snelheid verbeteren of optimaliseren?

Content prioritering

Laad eerst de hoofdinhoud van uw pagina. Structureer uw pagina, zodat de eerste reactie van uw server de gegevens verzendt die nodig zijn om het kritieke deel van de pagina onmiddellijk weer te geven en de rest uit te stellen.

Laatste Magento versie

Nieuwe Magento versies bevatten meestal prestatieverbeteringen en bugfixes. Zorg ervoor dat al je modules ook geüpdatet zijn voordat je update of upgrade.

Production mode

Zorg ervoor dat op de live site de prodoction modus aan staat. Dit is de beste oplossing voor de webshop gebruiker. Het verbetert de prestaties omdat statische bestanden niet door het fallback-mechanisme gaan; in plaats daarvan worden zo nodig URL's voor statische bestanden gemaakt.

GZIP-compressie

Alle moderne browsers ondersteunen automatisch gzip-compressie voor alle HTTP-verzoeken. Het inschakelen van gzip-compressie kan de overdracht van de respons met maximaal 90% verminderen, wat de hoeveelheid tijd om de bron te downloaden aanzienlijk kan verminderen.

Ongebruikte modules uitschakelen

Via de command line uitschakelen en als de webshop na testen nog goed werkt kan je ze eventueel verwijderen.

Browser caching

Deze regel wordt geactiveerd wanneer PageSpeed ​​Insights detecteert dat het antwoord van uw server geen cachingheaders bevat of dat de resources zo zijn opgegeven dat ze slechts een korte tijd in de cache worden opgeslagen.

Server reactietijd

Server response time measures how long it takes to load the necessary HTML to begin rendering the page from your server, subtracting out the network latency between Google and your server.

Javascript & CSS samenvoegen

Hoe minder bestanden er worden geladen, hoe beter het is voor de snelheid van je Magento webshop. Zorg ervoor dat je dit eerst lokaal test, voordat je het toepast op de live webshop.

Afbeeldingen optimaliseren

Afbeeldingen zijn vaak verantwoordelijk voor de meeste gedownloade bytes op een pagina. Het optimaliseren levert bytebesparingen en prestatieverbeteringen.

Javascript, HTML & CSS verkleinen

Verkleinen verwijst naar het proces van het verwijderen van onnodige of overtollige gegevens zonder dat dit invloed heeft op hoe de bron door de browser wordt verwerkt

Het Magento snelheid verbeteren en E-commerce team

Aquive media magento snelheid verbeteren optimaliseren 2

Akif

E-commerce specialist

E-commerce specialist en web application developer in een breed scala aan zakelijke applications en websites.

Aquive media magento snelheid verbeteren optimaliseren 3

Milan

Online marketeer

Front-end developer gespecialiseerd in online marketing, user-experience en (interaction) design.

Aquive media Magento must have modules 1

Wouter

Fullstack developer

Full stack developer, geboren voor het ontwikkelen van mooie webshops met een hoge gebruiksvriendelijkheid.