Magento 2 Hyvä thema

Wij maken bij voorkeur gebruik van het Hyvä thema voor het bouwen van webshops in Magento 2. Lees hieronder waarom of plan direct een afspraak met ons in voor meer informatie en een vrijblijvende kennismaking.

Wat is Hyvä voor Magento 2?

Hyvä is een thema voor Magento 2. Een thema is niets meer dan het visuele ontwerp of de presentatielaag van je Magento 2 webshop. Waarbinnen het uiterlijk, de lay-out en algehele gebruikerservaring van je webshop is vastgelegd. Het standaard thema van Magento is in onze optiek te log en beïnvloed de prestaties en daarmee ook je ranking in Google in negatieve zin. Hyvä brengt hierin significante verbeteringen en is daarom onderdeel van onze zogenaamde 'preferred stack'.

Waarom Hyvä?

We evalueren zorgvuldig welke tools en technologieën het beste werken voor onze klanten. Hyvä hebben we toegevoegd om een aantal redenen

Hyvä groeit met je mee

Het Hyvä-thema biedt ons een robuust framework dat naadloos kan meegroeien met de veranderende behoeften en doelen van onze klanten. Door de flexibiliteit en aanpasbaarheid van dit thema kunnen we moeiteloos nieuwe functies implementeren, bestaande ontwerpen verfijnen en de webshop geleidelijk aanpassen aan de groeiende eisen van de markt.

Efficiëntie als uitgangspunt

Het Hyvä-thema bevordert efficiëntie met de tijdbesparende PageBuilder-integratie, minimaliseert technische afhankelijkheid, en verbetert laadtijden voor soepele navigatie en daarmee ook conversie-optimalisatie.

Kwaliteit, dat is zichtbaar

De basis biedt al een professioneel ogend ontwerp, met aandacht voor detail, dat bijdraagt aan je algehele merkuitstraling en de klantbeleving. Hyvä is gebouwd met best practices op gebied van code, beveiliging en prestaties, wat resulteert in een betrouwbare en stabiele webshop.

Alle voordelen van Hyvä op een rijtje

We hebben alle pluspunten van Hyvä nog eens voor je onder elkaar gezet.

icon admin panel

Effectief design

Hyvä UI library maakt het ontwerpen makkelijk, met verschillende UI-elementen, zoals buttons, formulieren en icons. Inclusief PHTML templates voor simpel kopiëren en plakken van code.

icone afbeeldingen

Pagebuilder

Hyvä is geïntegreerd met de Magento pagebuilder. Je kunt je shop dus aanpassen en beheren met behulp van een visuele interface. Dus meer controle voor jou!

icon performance

Snelheid en prestaties

Door gebruik te maken van het lichtere AlpineJS framework worden snellere laadtijden gerealiseerd. Wat zorgt voor een uitmuntende sitespeed score!

icon testen

Flexibel maatwerk

Hyvä biedt wanneer nodig ruimte voor maatwerk en laat zich makkelijk aanpassen. Er worden meer dan 100 extensies ondersteund, waaronder ook veel van onze favoriete modules.

icon mobile

Mobile first

In het tijdperk van mobiel winkelen is het cruciaal dat jouw webshop naadloos werkt op elk apparaat. Het Hyvä-thema garandeert een vloeiende ervaring, of klanten nu via mobiel, tablet of desktop winkelen, wat de kans op conversies en herhaalaankopen vergroot.

icon review

Support

Hyvä biedt niet alleen uitstekende klantenservice, maar ook een levendige community van ontwikkelaars en gebruikers. De support via Slack is voor ons van onschatbare waarde, waardoor we altijd hulp hebben bij problemen of het verkennen van nieuwe ideeën.

icon raket

Toekomstbestendig

Hyvä wordt regelmatig bijgewerkt om te voldoen aan de nieuwste vereisten, waardoor jouw webshop altijd up-to-date blijft. Dit zorgt er ook voor dat wij zonder problemen de Magento versie van jouw webshop kunnen upgraden zonder dat we ons zorgen hoeven maken of dat wel werkt met het Hyvä thema.

Complexiteit producten icon

Hyvä checkout

De Hyvä checkout is een welkome verbetering die zelfs meer dan 10 keer zo snel is als de standaard Magento checkout op je mobiel! Mits je webshop voldoet aan de minimale requirements, Magento 2.4.3 of nieuwer, PHP 7.4, en Hyva themes 1.1.16 of nieuwer.

Akif Gumussu

Ook Hyvä voor jouw webshop?

Wil je een nieuwe webshop door ons laten maken op basis van het Hyvä thema, of je huidige webshop migreren naar Hyvä? Neem gerust contact met ons op voor vragen of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.


Magento Developer meeting

Onze preferred stack:

Voor jouw Magento webshop werken wij met een 'preferred stack' waar Hyvä onderdeel van is. Hiernaast zijn er nog een aantal modules waar wij goede ervaring mee hebben en in onze ogen de basis vormen van een solide webshop:

  • Hyvä frontend thema
  • Hyvä checkout
  • Wyomind data feed manager
  • Multisafepay
  • Amasty layered navigation
  • Amasty automatic related products
  • Weltpixel Google Analytics 4
Hyva logo
Wyomind logo
Weltpixel logo
Multisafepay logo
Amasty logo

Voor jouw webshop een Hyvä make-over?

Dat doen we natuurlijk graag! Maar voordat we zomaar voor je aan de slag gaan, doorlopen we eerst onderstaande 3 stappen, op basis waarvan we je een duidelijke indicatie kunnen afgeven.

icon accorderen

Kennismaking

Bij het begin beginnen. We maken eerst kennis en kijken of er een klik is. Daarbij horen we graag alles over jouw visie en doelstellingen voor jouw webshop! En vertellen we natuurlijk graag over ons en hoe wij te werk gaan.

Code review

Voordat we starten, kijken we onder de 'motorkap' van jouw webshop. Dit gebeurt op basis van een gedegen 'code review'. We beoordelen de huidige technische staat van je webshop. Op basis hiervan bepalen we de te nemen vervolgstappen.

icon priolijst

Plan van aanpak

Op basis van de input uit de 'code review', stellen we een plan van aanpak op. Waarbij we aangeven wat er moet gebeuren om jouw webshop over te zetten naar Hyvä. En hoe we jouw webshop verder kunnen optimaliseren.

Na installatie van het Hyvä thema; doorlopend optimaliseren

De markt verandert continu, zoekmachines worden steeds intelligenter en de verwachtingen van klanten steeds hoger. Daarom is het belangrijk om je webshop mee te laten veranderen en continu te verbeteren. Wij helpen je om jouw webshop doorlopend te optimaliseren. Hierdoor blijft jouw Magento webshop altijd hoog ranken in zoekmachines en geef je de klant een fijne shopervaring. Dit doen wij bijvoorbeeld door het uitvoeren van Magento performance optimalisaties, upgrades en door het toepassen van SEO voor Magento webshops. Bij doorlopende optimalisatie spreken we vaak een vast aantal uren per maand af waarbinnen wij voor je aan de slag gaan. Lees er meer over op onze Magento optimalisatie pagina

Hyva thema voor Magento
Adobe certificaat
Magento logo
Kosten Hyvä-thema voor Magento

De licentie voor het Hyvä thema kost 1000 euro. Deze is geldig voor één Magento installatie, en daarbinnen voor onbeperkt aantal storeviews en domeinen. De installatie en verder ontwerp hangt af van het aantal modules die er daarnaast geïnstalleerd en gekoppeld moeten worden. En natuurlijk, in geval van een bestaande webshop of ze allemaal compatible zijn. Dit zoeken we voor je uit, en geven je op basis van je verdere wensen een indicatie af. Zodat je precies weet waar je aan toe bent!

Gerelateerde blogs

Hypernode als hostingprovider voor jouw Magento webshop

In deze blog vertellen we graag waarom wij Hypernode als hostingprovider actief aanbevelen aan onze klanten. Hypernode onderscheidt zich met name in specifieke service voor Magento webshops...

Jan-Fokko Stuut

Jan-Fokko Stuut

20 juli 2023

Waar staan wij voor en wat zijn onze kernwaarden?

Ook benieuwd waar wij bij Aquive Media voor staan? Lees hier wat onze kernwaarden zijn en waarom je met ons wilt samenwerken!

Jan-Fokko Stuut

Jan-Fokko Stuut

26 juli 2023

Google Core Web Vitals - zo optimaliseer je jouw webshop!

Snelheid, prestaties en gebruiksvriendelijkheid zijn van vitaal belang voor het creëren van een positieve gebruikerservaring voor jouw webshop. Dat is waar Google Core Web Vitals om de hoek komt kijken, lees er hier meer over!

Jan-Fokko Stuut

Jan-Fokko Stuut

12 oktober 2023

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Wil je ook een webshop op basis van het Hyvä thema?

Neem vrijblijvend contact met ons op voor de mogelijkheden en een nadere kennismaking.