Cases: Magento 2 webshop voorbeelden en technisch maatwerk

Internetbureau Aquive Media ontwikkeld volledige Magento 2 webshops en technische oplossingen op maatwerk. Onmogelijk bestaat niet, want voor elk specifiek probleem bestaat een passende oplossing. Bekijk hieronder prachtige Magento webshop voorbeelden en technisch maatwerk!

Aquive Media Magento webshop voorbeelden

CASE 1 -De Mondzorgzaak

Voor exclusieve mondzorg producten

Magento 2 webshop

Demondzorgzaak.nl had belang bij een technische realisatie van een Magento 2 webshop met een luxere uitstraling dan de concurrentie. Hierbij was de uitdaging om aan alle specifieke wensen te voldoen met behulp van maatwerk oplossingen. Lees hier hoe wij de website hebben ontwikkeld en volledig aan de wensen van de klant!

CASE 2 - TanQyou

Voor al jouw auto onderdelen en accessoires

Magento 2 webshop

TanQyou heeft de ambitie om het tankstation van de toekomst te worden. Tevens willen ze auto onderdelen gaan verkopen via een Magento 2 webshop van volledig maatwerk design en meerdere complexe koppelingen. Hoe hebben wij dit project succesvol afgerond binnen een aantal maanden?

MAATWERK - Inkoop Edelmetaal

 Een zekere verkoop van uw goud en zilver

Magento 2 webshop

Naast een bestaande Magento 1 shop moest er een Magento 2 webshop ontwikkeld worden. Omdat wij alles op maat kunnen aanpassen, werden wij ingeschakeld om verschillende modules en de user experience van de webshop front- en backend aan te pakken en onze expertise te delen. Bekijk hier de webshop van de klant!

MAATWERK - The Silver Mountain

 Fysiek goud en zilver tegen de scherpste prijs van Nederland.

Magento 1 maatwerk

“De samenwerking met Aquive Media verloopt altijd erg prettig. Er wordt goed samen meegedacht over het concept en hoe dit zo goed mogelijk kan worden vormgegeven (zowel technisch als visueel). Ik ben heel tevreden over het geleverde werk en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!”
Rolf van Zanten

MAATWERK - Rhodos Shop

Een ruim assortiment zwembaden, fitness, spa’s, sauna’s, van alleen de beste A-merken.

Magento 2 maatwerk

Rhodos-shop.nl heeft ons gevonden via onze partner Hypernode by Byte om een aantal beheerstaken bij de webshop door te voeren. Ze hebben gebruik gemaakt van First Project Free en kregen kosteloos hun eerste aanpassingen doorgevoerd. Hier waren ze zo tevreden mee, dat ze nu klant zijn en meer werk bij ons afnemen.

CASE 3 - Pyjama Webshop

De grootste nachtmode collectie van Nederland.

Performance optimalisatie

De bestaande Magento 2 webshop van Pyjama-webshop wil performance optimaliseren met als doel om de conversie te verhogen Daarnaast strategie en budget combineren om het meeste uit de investering te halen.

Wil jij ook een shop als deze Magento webshop voorbeelden?