Een transparante samenwerking met Aquive Media

Wij werken graag transparant samen met klanten. Ze kunnen live meekijken met elke sprint die we maken tijdens het project zodat ze exact weten wat ze kunnen verwachten. Daarbij ondersteunen testomgevingen en live bewerkingsomgevingen, waarin we onze vooruitgang laten zien.

Aquive Media magento bureau 15

1: Kennismaking & requirements

Met de belangrijkste stakeholders gezamenlijk de projectscope en planning bepalen.

Aquive Media magento bureau 12

2: Start van ontwikkeling

Project verdelen in verschillende onderdelen met meerdere feedback momenten met de klant.

Aquive Media magento bureau 14

3: Livegang & dooronwikkeling

Doorlopen van belangrijkste processen, een volledige acceptatietest en eventuele feedback toepassen.

Aquive Media magento bureau-2

1: Kennismaking & requirements

Een goede voorbereiding is het meest belangrijke onderdeel voor een sterk fundament. Wij maken moeilijke keuzes gemakkelijk door jouw strategie en budget te combineren met onze best practices. Bij elke kleine en grote stappen die je zet moet je nadenken over welk doel je wilt bereiken op kort- en lang termijn. We gaan met de belangrijkste stakeholders gezamenlijk de projectscope en planning bepalen, terwijl wij een kopje koffie en een een koekje nuttigen.

2: Start van ontwikkeling​

Tijdens deze stap werken we met Trello. Dit systeem kan exact worden ingericht zoals je dat zelf wilt. De basis ervan blijft hetzelfde, dat is namelijk het heen en weer schuiven van cards op een digitaal whiteboard. De cards zijn de digitale versies van een post-it briefje. Voor de indeling van de boards gebruiken wij een gebruiksvriendelijke manier wat vergelijkbaar is met scrum. Zie hieronder een voorbeeld.

Trello - Werkwijze - Aquive Media 2

Een card welke in essentie simpelweg een uit te voeren taak bevat doorloopt de volgende kolommen van links naar rechts:

  • Backlog: Alle onderdelen verdeeld in kleinere taken.
  • Doing: Alle onderdelen waar een specifiek teamlid mee bezig is in real-time.
  • Done: Alle onderdelen die afgerond zijn in de ontwikkeling en klaar staan op een testomgeving.
  • Live: Alle onderdelen die zijn afgerond en op de live site beschikbaar zijn en toegepast.
Aquive Media magento bureau-2

3: Livegang & dooronwikkeling

Wanneer een onderdeel is afgerond vragen we de klant om verschillende processen te doorlopen, een acceptatie test te voldoen en de resultaten te beschrijven. Als er geen feedback is wordt het onderdeel live gezet. Wij bieden onze klanten advies aan als strategisch partner voor de webshop in de vorm van een abonnement. We lossen al je prolemen op en bekijken of jouw keuzes invloed hebben op conversie of traffic. We hebben 1 keer per jaar een strategische meeting met onze klanten, waarin we de volgende vragen beantwoorden:

Op deze manier maken we onderscheid tussen grote waardevolle projecten en kleine aanpassingen. Grote waardevolle projecten hebben invloed op traffic of conversie. Kleine aanpassingen zijn meestal visuele veranderingen.

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?