Magento betaalmethodes en -oplossingen

Wil je de betaalmethode van je webshop wijzigen of wil je een betaalmethode toevoegen? Aquive Media helpt je graag met een oplossing op maat.

De laatste stap in het proces tot een online aankoop is betalen. We hoeven jou als ondernemer niet uit te leggen dat dit een zeer belangrijke stap is. Het is daarom van groot belang om het betaalproces van je Magento webshop zo optimaal mogelijk in te richten. Wij hebben veel ervaring met het implementeren en toevoegen van betaalmethodes in Magento webshops en helpen je hier graag bij.

 

Hieronder bespreken we waar je op moet letten bij het wijzigen of toevoegen van betaalmethodes, geven we je tips mee voor het optimaliseren van het betaalproces en leggen we je uit wat onze werkwijze is.   

Wijzigen of toevoegen van betaalmethodes

Welke betaalmethodes moet ik toevoegen aan mijn Magento webshop? Kies ik voor een betaalprovider en zo ja, welke? Met welke betaalmethode betaal ik de laagste transactiekosten? Dit zijn een aantal vragen die we vaak voorbij horen komen. Door de vele mogelijkheden op het gebied van betalingen en betaalproviders is de kans groot dat je het overzicht verliest. Zeker ook wanneer het aanbod steeds verandert en je constant nieuwe aanbiedingen krijgt.

Bellen op kantoor

Advies over betaalproces

Wij geven je graag advies op maat om je betaalproces zo optimaal, klantgericht en rendabel mogelijk in te richten. Aan de hand van ons advies kunnen we je daarna helpen om eventueel betaalmethodes toe te voegen aan je webshop of om wijzigingen in het betaalproces aan te brengen. Neem gerust contact met ons op voor vragen of plan een vrijblijvend kennismakingsgesprek in.

Optimaliseren van het betaalproces

Meerdere betaalmogelijkheden aanbieden

Terwijl de ene klant liever via iDEAL afrekent, doet de andere klant dat liever met PayPal en weer een ander verkiest achteraf betalen. Door je klanten meerdere betaalmogelijkheden aan te bieden, vergoot je de kans dat jouw product daadwerkelijk afgerekend wordt.

Veiligheid

Wanneer een klant onzeker is over de veiligheid van je betaalmethodes is de kans groot dat de klant de winkelwagen verlaat: dit wil je logischerwijs voorkomen. Kies daarom alleen voor veilige en betrouwbare betaalmogelijkheden en -providers. Het informeren van je klant over de afhandeling én de veiligheid van de betaling speelt hierbij ook een grote rol.

Besparen kosten

Het optimaliseren van het betaalproces heeft zeker niet alleen voordelen voor je klanten. Zo kunnen de transactiekosten van verschillende betaalmethodes ver uiteen lopen. Door hier slim op in te spelen en de juiste betaalmethodes en -provider te kiezen, kun je kosten besparen.

Magento betaalmogelijkheden

Onze ervaring met betaalmethodes binnen Magento

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met betaalproviders en betaalmogelijkheden. Naast het geven van advies hierover kunnen we ook veel verschillende betaalmethodes op een veilige manier integreren in je webshop. We hebben ons onder andere gespecialiseerd in de integratie van de hieronder genoemde betaalmethodes/providers. Staat de betaalmethode of -provider die jij toe wilt voegen aan je webshop er niet tussen? Neem dan contact met ons op: waarschijnlijk kunnen we je alsnog helpen.

Magento commerce: Achteraf betalen met Magento

In deze blog lees je variaties voor achteraf betalen. Daarnaast welke je het beste kunt toepassen voor je eigen shop. Veel lees plezier!

Akif Gumussu

Akif Gumussu

30 mei 2017

Onze 7 must have Magento modules

In deze blog lees je verschillende modules die wij als must-have beschouwen voor Magento 1 & 2. Daarnaast welke je het beste kunt toepassen voor je eigen shop. Veel lees plezier!

Akif Gumussu

Akif Gumussu

06 september 2018

10 details die over het hoofd worden gezien in Ecommerce

Vaak lijken webshops in orde op het eerste gezicht, tot dat je naar de details gaat kijken. We bespreken hier de 10 die het meest over het hoofd worden gezien en hoe jij dit voorkomt in je Magento webshop.

Akif Gumussu

Akif Gumussu

29 januari 2020

Werkwijze

Welke betaalmethodes of -providers voor jou het meest geschikt zijn, hangt af van verschillende factoren. In een kennismakingssessie nemen we graag met je door wat voor jou de beste optie is. Daarna kunnen we de gewenste betaalmethode integreren en testen.

Contactgegevens

Kom langs voor een kop koffie of neem contact met ons op via telefoon of mail.

Adress icoon

Peizerweg 97, 9727 AJ Groningen

Contact opnemen

Nu je betaalsysteem optimaliseren?

Wil je gelijk aan de slag met het optimaliseren van je betaalsysteem of heb je nog vragen? Vul onderstaand formulier in en we nemen graag contact met je op voor een vrijblijvende kennismaking.