Magento 2 webshop laten maken voor optimaal resultaat

Magento webshop laten maken? Onze Magento webshop bouwers staan klaar voor de ontwikkeling, ondersteuning en optimalisatie van jouw webshop en denken met jouw organisatie mee om zo de optimale resultaten te behalen. 

Aquive Media Magento bureau Groningen 5
Aquive Media magento bureau 15

1: Kennismaking & requirements

Met de belangrijkste stakeholders gezamenlijk de projectscope en planning bepalen

Aquive Media magento bureau 12

2: Start van ontwikkeling

Project verdelen in verschillende onderdelen met meerdere feedback momenten met de klant

Aquive Media magento bureau 14

3: Livegang & dooronwikkeling

Doorlopen van belangrijkste processen, een volledige acceptatietest en eventuele feedback toepassen

De Mondzorgzaak

Voor exclusieve mondzorg producten

Magento 2 webshop

De eigenaar van Demondzorgzaak.nl had veel specifieke wensen die door ons als maatwerk oplossingen werden uitgewerkt; een van de redenen waarom er voor ons is gekozen voor de technische realisatie. Hoe zorgen wij ervoor dat de Magento 2 webshop een luxere uitstraling heeft dan de concurrentie?

TanQyou

Voor al jouw auto onderdelen en accessoires

Magento 2 webshop

TanQyou heeft de ambitie om het tankstation van de toekomst te worden. Tevens willen ze auto onderdelen gaan verkopen via een Magento 2 webshop van volledig maatwerk design en meerdere complexe koppelingen. Hoe hebben wij dit project succesvol afgerond binnen een aantal maanden?

The Silver Mountain

5/5

“De samenwerking met Aquive Media verloopt altijd erg prettig. Er wordt goed samen meegedacht over het concept en hoe dit zo goed mogelijk kan worden vormgegeven (zowel technisch als visueel). Ik ben heel tevreden over het geleverde werk en zal dit bedrijf zeker aanbevelen!”

Rolf van Zanten
The Silver Mountain

Rhodes-Shop

5/5

De eigenaar van Rhodos-shop.nl koos ervoor om gebruik te maken van een kosteloos eerste project. Ze vonden ons door onze partner Hypernode by Byte en wilden een aantal optimalisaties laten doorvoeren. Hier waren ze tevreden mee. We doen nu vaker kleine optimalisaties voor ze.

Lorenzo Huisman
Rhodes-Shop

Wat krijg je standaard bij je Magento 2 webshop?

Magento 2 blauwdruk

Op basis van 150 punten verzameld over de jaren heen, hebben wij een webshop blauwdruk ontwikkeld. Hier lees je wat voor belangrijke voordelen je bij de blauwdruk van Aquive Media ontvangt.

Welke modules raden wij aan?

Layerd Navigation

Simple Google Shopping

E-mail marketing

One Page Checkout

Adres checker

PDF-customizer

Full page cache

Sphinx search

Uptime monitoring

Magento 2 webshop laten maken met volledige ecommerce aanpak

Natuurlijk wil je dat je nieuwe Magento webshop precies aansluit op de kenmerken en wensen van jouw organisatie. Om dit te bereiken is een Magento webshop laten maken op maatwerk onmisbaar! Onze Magento specialisten staan kaar en hebben alle kennis en ervaring in huis om dit te bereiken. Zo heb jij een webshop die je klanten verleidt om te converteren en kun jij een verschil maken in de markt.

 • 8 jaar ervaring Magento E commerce platform
 • Ontwikkelen van professionele Magento 1 & 2 webshops
 • Technische maatwerk oplossingen

“Onze taak als Magento bureau is om onze klanten optimaal te adviseren, begeleiden en te ondersteunen en uiteraard de juiste implementaties of verbeteringen te verrichten. Daar zijn we enthousiast over en krijgen we veel energie van! “

Wat zijn de voordelen van Magento 2 webshops?

Magento is een het meest gebruikt open-source systeem, waardoor er vele specialisten en Magento bouwers over de hele wereld kunnen bijdragen aan het verbeteren van het platform. Je hebt volledige controle over je webshop ontwerp en functionaliteiten. Daarnaast zijn ze gemaakt om shops van grote omvang te kunnen ondersteunen en kan je dankzij multistores, gemakkelijk uitbreiden naar meerdere shops.  Hieronder geven we de grootste Magento voordelen en redenen om te kiezen voor een Magento webshop.

 • Volledige controle over ontwerp en functionaliteiten
 • Open-source software
 • Ontelbare modules en templates beschikbaar
 • Gemakkelijk uitbreiden naar meerdere shops
 • Zonder problemen duizenden producten verkopen
 • Ondersteuning voor alle talen en munt eenheden
 • Gratis licentie

Wat zijn de voordelen van Magento 2 open-source editie?

Binnen Magento heb je de open-source (gratis) en de commerce editie. Wij gebruiken de open-source editie en deze licentie is volledig gratis. Dit betekend dat je alleen betaald voor ontwikkelkosten. Daarnaast is het standaard Magento thema ‘Luma’ ook gratis beschikbaar. Hiermee hebben we onder andere de shop van TanQyou in ontwikkeld. Bekijk deze gerust hier.

Wil je meer weten over de voordelen van Magento 2?

We ondersteunen je graag in het maken van moeilijke keuzes, zoals waarom je Magento zou moeten kiezen. Je zou niet de eerste zijn die ons dit zou vragen. We hebben zelfs bedrijven afgeraden om Magento te gebruiken als e-commerce platform, omdat ten eerste de strategie en budget niet overeenkwamen. De voordelen waren zeker gewenst, echter niet op de schaal die ze voor ogen hadden. Klik hier om geholpen te worden door een Magento webshop bouwer om de juiste keuze te maken .

“De voordelen van Magento zijn vooral gebaseerd op het feit dat je je webshop, exact kan inrichten zoals jij dat wilt op elke schaal. Wij ondersteunen je en maken je keuzes makkelijker door strategie en budget te combineren.”

Magento webshop laten maken door Magento specialisten

Wij onderscheiden ons door een unieke Magento webshop of website op maat te ontwikkelen met de nieuwste technieken in combinatie met een sterke vindbaarheid voor zoekmachines als Google. Wij helpen jou bedrijf te groeien naar de volgende stap en ondersteunt hierbij van a tot z.

Magento webshop laten maken met optimale ondersteuning

Het is onze taak om alle klanten optimaal te adviseren, begeleiden en te ondersteunen. Daarbij hoort de juiste implementaties of verbeteringen te verrichten, wanneer dit nodig is. Dit is wat wij leuk vinden en daar krijgen we veel energie van.

 • Goede begeleiding en uitleg over alles betreft het Magento platform
 • Zorgen voor optimalisaties en verbeteringen wanneer nodig

Op zoek naar Magento webshop bouwers?

Zoals we in eerdere projecten hebben ondervonden is het samenwerken door middel van korte sprints op basis van jouw wensen en eisen. Natuurlijk heb je een lijst met eisen die je graag met ons bespreekt. Zo gaan we kritisch kijken hoe we het beste jou wensen kunnen voldoen in de Magento webshop. We willen je hier zo goed mogelijk bij helpen wat dankzij onze expertise als Magento webshop bouwes goed moet lukken. Pas wanneer jij blij bent met het resultaat gaat de webshop live. 

 • Kritisch mee denken over de beste oplossing
 • Ingericht naar jouw wensen
 • De webshop veilig en betrouwbaar houden
 • Technisch sterke website garantie
Mogelijke vervolg projecten:
 • Conversie optimalisatie (CRO)
 • Search engine optimalisation (SEO)
 • Search engine advertising (SEA)

Samenwerken met het Magento bureau van Groningen?