Bloglovin like button WordPress plugin

Bloglovin like button WordPress plugin

Voor de mensen die het niet kennen, Bloglovin is een website om makkelijk blogs te kunnen volgen. Vergelijkbaar met het idee van RSS alleen dan op een website. In Nederland vooral populair onder vrouwelijke bloggers. Net als Facebook heeft Bloglovin ook een like button. Helaas was er geen plugin beschikbaar voor WordPress voor deze button. Daarom heb ik een plugin geschreven.

Het is opzich makkelijk te integreren in een template door de volgende code in de “loop” te plakken. 

';
?>

Maar de voor niet-techneuten kan dit nog wel eens lastig worden. Daarom heb ik een Bloglovin like button plugin geschreven voor WordPress. Na het downloaden en installeren is het mogelijk om in blog berichten en/of pagina’s de button weer te geven.

Direct downloaden

De plugin kan je downloaden hier download: Bloglovin like button plugin for WordPress. Installeer het door het uit te pakken en up te loaden naar de “/wp-content/plugins/” map. Verdere instructies staat in de readme.txt bestand.

Hulp nodig bij het installeren? Mail ons nu!